En toen was het balen…
En toen was het balen…

En toen was het balen…

De kluswerkzaamheden verlopen voorspoedig en alles verloopt zoals gepland. Het tegelvloertje in de hal ligt er reeds mooi gevoegd in, de lampen hangen en ik dacht verder te kunnen genieten van mijn vakantie. Maar helaas kwam mijn vrouw met de opmerking of ze het goed gezien had dat er watervlekken op de muur en het plafond van de keuken zaten… Ja dus, waarschijnlijk een lekkage vanuit de badkamer, maar daar is niets te zien. Een gedeelte van het plafond opengebroken, maar ook dit helpt niet echt met het ontdekken waar het vandaan komt. Dat wordt na mijn vakantie in Toscane dus breken in de badkamer om te kijken wat het lek veroorzaakt. Balen dus…

21 Comments

 1. Poehee op de valreep kom ik je nog even een geweldige welverdiende vakantie toewensen en lees ik dat je na je vakantie alweer gelijk aan de bak kunt. Sterkte in elk geval en geniet en doe Italie de groeten van mij 😉

 2. @Ria: Mooie link. 🙂

  Zelf zie ik trouwens een ‘zwart gat met kleuraccent’. Vooral de hoofdkraan dicht draaien, voor de rest nergens aankomuh en na de vakantie even Picobello bellen.

  Ik heb zelf trouwens barre ellende gehad met een lekkend plat dak. Dat was dus echt regelmatig de emmer legen. Ook dat kwam langs de muur en was heel lastig op te sporen. Nu er een nieuw dak op zit is het weer OK.

 3. Dat is zeker balen, Sjoerd!
  Wij hebben een paar jaar geleden een vergelijkbare grap gehad. Gelukkig kon het zonder al teveel breken worden opgelost en konden we de onkosten volledig verhalen op onze opstalverzekering. Ik zou je zeker aanraden om te bekijken of dat bij jullie ook gedekt is …

 4. Soms ben ik blij dat ik in een huurwoning zit; dan bel ik gewoon de technische dienst voor het oplossen van dat soort akkefietjes. Vroeger belde je rechtstreeks met zo’n meneer en was er binnen 48 uur iemand aan huis. Tegenwoordig moet het cia de co-ordinator, de administratie en zo nog wat schijven dus kan het al gauw een paar maanden duren. Maar ach, kniesoor die daar op let.

 5. Ik heb hetzelfde gehad twee jaar geleden, bij mij had de aannemer slecht voeg en kitwerk opgeleverd. Alles rot onder de douchebak, terwijl bovenop niets te zien was. Het was gewoon water wat langs de douchebak af sijpelde. 🙁

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.