Mijn auto's – De Peugeot 104
Mijn auto's – De Peugeot 104

Mijn auto's – De Peugeot 104

De Peugeot 104 heeft ook een jaartje hier in de garage gestaan. Wat een auto zeg, mede door zijn kwalitatief er slechte carrosserie zijn er nog maar een paar van de geproduceerde auto’s in omloop. De auto werd in 1972 geentroduceerd en was een van de kleinste vierdeurs auto’s. Na een paar maanden was van mijn oranje 104 tje de lak al onder de deurklinken af en had ik inmiddels enkele forse reparaties gehad aan de homokinetische aandrijving. Tijd om de wagen snel in te ruilen, want de garantie was verlopen en het eerste gekraak begon alweer. Deze wagen heeft me doen besluiten om nooit meer een Peugeot te kopen. Volgens de ADAC nog altijd de auto die het meeste langs de kant van de weg staat. Buiten dat was het wel een fijne auto om mee te rijden en hij was ontzettend ruim.e 12 dozen franse wijn, een complete tentuitrusting en dan nog twee volwassenen erin ging prima van de Ardeche tot hier. Mede door de dwars geplaatste motor voorin hadden zelfs lange mensen veel beenruimte.(click to see me big)

13 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.