Sinterklaasmiddag

Gisteren was op mijn werk een Sinterklaasmiddag georganiseerd voor de kleintjes. Ik had het nog nooit meegemaakt en toen ik werd “uitgenodigd” om het festijn op de gevoelige plaat vast te leggen moest ik uiteraard ja zeggen. En ik moet zeggen alles was keurig geregeld door de hulp-piet en aan alle beelden te zien heeft iedereen zich geweldig geamuseerd. Eerst een kleine voorstelling van twee pieten, daarna iedereen bij de Sint komen, vervolgens een cadeau halen bij de pieten en daarna gezamenlijk de cadeautjes uitpakken. De puinzooi die op zeer korte tijd ontstond was onbeschrijflijk, maar gelukkig ook zo opgeruimd. Onderstaande foto geeft aan waar de kinderen bang voor zijn… In ieder geval niet voor deze slaap-piet. Trouwens, de foto-piet was incognito en zagen ze niet eens staan in de opwinding. (de foto is aanklikbaar)

15 Comments

 1. En niet eens een foto van fotopiet? 🙂

 2. Heerlijk toch zo’n middag met die hummeltjes.
  fijne zondag.

 3. geweldig hoor, prachtig al die gezichtjes van de kleintjes,
  bij ons was het ook zeer geslaagd.

  p.s. bedankt voor je uitleg via de mail, peter heeft gister nog eens alles gedaan en eindelijk na maanden is het gelukt
  😉

 4. Dit kindje kijkt toch wel alsof ze het nog niet helemaal vertrouwd, en ik geef haar geen ongelijk met zo’n slapende piet 😉

 5. Dat is het nadeel van Sinterklaas en zijn pieten dat kids toch redelijk bang ermee worden gemaakt om maar goed gedrag te tonen. Maar als dat niet gebeurt dan is het een echt groot feest!

 6. Prachtige foto!
  Het blijft indrukwekkend voor die kleintjes.

 7. ja, sinterklaas heeft het er maar druk mee.
  En velen met hem.

 8. Heerlijke foto 🙂

 9. wat een bekoorlijk Zwartepietje, geen wonder dat jij op de uitnodiging meteen ja zei.

 10. Het ziet ernaar uit dat de foto’s geslaagd zijn.

 11. Ach leuk voor je om op deze manier an het grote Sinterklaasfeest mee te mogen doen. Zonder functie doe je dat niet zo snel. Prachtige foto

 12. Mooie foto, die blik! Ik zie zo mijn eigen kleuters weer voor me.

 13. oh, schattig. Wij zijn dit keer voor het eerst zonder ‘gelovige’ in huis. Sinds een tijdje weet Miniman het grote geheim! Het heeft wel wat als ze nog geloven!!

 14. Leuk altijd zo’n Sint middag

Geef een reactie