Sinterklaasmiddag
Sinterklaasmiddag

Sinterklaasmiddag

Gisteren was op mijn werk een Sinterklaasmiddag georganiseerd voor de kleintjes. Ik had het nog nooit meegemaakt en toen ik werd “uitgenodigd” om het festijn op de gevoelige plaat vast te leggen moest ik uiteraard ja zeggen. En ik moet zeggen alles was keurig geregeld door de hulp-piet en aan alle beelden te zien heeft iedereen zich geweldig geamuseerd. Eerst een kleine voorstelling van twee pieten, daarna iedereen bij de Sint komen, vervolgens een cadeau halen bij de pieten en daarna gezamenlijk de cadeautjes uitpakken. De puinzooi die op zeer korte tijd ontstond was onbeschrijflijk, maar gelukkig ook zo opgeruimd. Onderstaande foto geeft aan waar de kinderen bang voor zijn… In ieder geval niet voor deze slaap-piet. Trouwens, de foto-piet was incognito en zagen ze niet eens staan in de opwinding. (de foto is aanklikbaar)

15 Comments

  1. geweldig hoor, prachtig al die gezichtjes van de kleintjes,
    bij ons was het ook zeer geslaagd.

    p.s. bedankt voor je uitleg via de mail, peter heeft gister nog eens alles gedaan en eindelijk na maanden is het gelukt
    😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.