De frees
De frees

De frees

Gisteravond was een leerzame maar wel erg frisse hobbyavond. De garage waar we in werken heeft geen verwarming, dus dat viel een beetje tegen. Maar ons enthousiasme met het in bedrijf nemen en testen van onze freesmachine maakte veel goed. Met de freesmachine kunnen we de wat ingewikkeldere zaken zoals motorsteunen en ribben voor vleugels of rompen etc. frezen. Op de foto ben ik dan ook druk doende dit proces te begeleiden. Het tussen resultaat was nog niet helemaal wat we ervan verwachtte, maar na een modificatie aan de draagarm ging het enigszins naar wens. En een mens moet toch wat doen. Vanmiddag ga ik voor fotopiet spelen. ook een uitdaging tussen al die kinderen. Iedereen heeft wel een paar pepernoten verdiend….(foto is aanklikbaar voor een groter resultaat)

17 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.