Saai
Saai

Saai

Gisteren was gewoon een vervelende en saaie dag. Dat kan natuurlijk ook aan mij liggen, maar soms heb je dat gewoon. En wat kan je dan beter doen dan een upgrade van je blog uitvoeren, mijn WordPress staat nu op versie 2.6.5. Niet dat dat minder saai is, maar wel iedere keer spannend. Werken de aangepaste scripts nog en gaat alles wel goed, stort niet de hele site af. Maar zoals u kunt zien, alles doet het nog. En tussendoor nog even op zoek naar muziek voor mijn nog steeds niet geheel compleet verdwenen muziekschijf. Het belangrijkste heb ik alweer terug, op een paar albums na, en toevallig weet ik nu hoe je ook nieuwe muziek snel aan je verzameling kan toevoegen 😉 . En als je dan uiteindelijk op de klok kijkt moet je snel naar bed, want dan is de avond toch alweer voorbij en is een saaie dag overgegaan in een minder saaie avond.

bVision.nl

13 Comments

  1. Eigenlijk alleen maar goede berichten dus. Dat is heel mooi!
    Sinds de teloorgang van mijn eerste weblog weet ik hoe het mis kan gaan met zo’n upgrade van WordPress. Blij te horen dat het jou niet is overkomen.
    En wat betreft die manier om snel nieuwe muziek aan je collectie toe te voegen … zijn er nog plannen om dat met ons te delen? Of vraag ik nu weer teveel? 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.