Saai

Gisteren was gewoon een vervelende en saaie dag. Dat kan natuurlijk ook aan mij liggen, maar soms heb je dat gewoon. En wat kan je dan beter doen dan een upgrade van je blog uitvoeren, mijn WordPress staat nu op versie 2.6.5. Niet dat dat minder saai is, maar wel iedere keer spannend. Werken de aangepaste scripts nog en gaat alles wel goed, stort niet de hele site af. Maar zoals u kunt zien, alles doet het nog. En tussendoor nog even op zoek naar muziek voor mijn nog steeds niet geheel compleet verdwenen muziekschijf. Het belangrijkste heb ik alweer terug, op een paar albums na, en toevallig weet ik nu hoe je ook nieuwe muziek snel aan je verzameling kan toevoegen 😉 . En als je dan uiteindelijk op de klok kijkt moet je snel naar bed, want dan is de avond toch alweer voorbij en is een saaie dag overgegaan in een minder saaie avond.

bVision.nl

13 Comments

 1. Eigenlijk alleen maar goede berichten dus. Dat is heel mooi!
  Sinds de teloorgang van mijn eerste weblog weet ik hoe het mis kan gaan met zo’n upgrade van WordPress. Blij te horen dat het jou niet is overkomen.
  En wat betreft die manier om snel nieuwe muziek aan je collectie toe te voegen … zijn er nog plannen om dat met ons te delen? Of vraag ik nu weer teveel? 😉

 2. Hoop dat de verbetering van de avond zich doorgezet heeft in de nacht en dat je vandaag weer fris en vrolijk aan de nieuwe dag mag beginnen.
  Succes, hou het goede gevoel vast, het weekend komt er aan!!

 3. En ons argeloze lezer maar in spanning houden over wat je moest doen gisteren 😉

  Me!: as zaterdag pas hoor…

 4. Tis niet te hopen dat de vrijdag ook zo saai wordt voor je! Ja dat zijn altijd spannende dingen zo’n update doorvoeren maar dat heb je ook weer gered!

 5. gelukkig is alles goed gegaan……………

  als je een album zoekt mail maar hier staat de top 1000 albums op de schijf

 6. Ik sleutel weinig meer, behalve af en toe een layout. Als het draait dan draait het

 7. hmm, zo spannend kon het upgraden niet zijn. Goed en wel veranderde er maar twee files.. 😉

 8. Zo zie je maar dat simpele akties de tijd kunnen laten vliegen.
  Hopelijk wordt je weekend minder saai.

 9. Beter werk hoor en ja, ik had wat problemen met pivot, nu is het verholpen.

 10. De avond is altijd zo voorbij, en de nacht helemaal.
  Mijn pivot krijgt ook wel eens een update, maar daar log ik nooit over.

 11. Avondje dus goed besteed:-)

 12. fijn dat de upgrade goed is gegaan, ik heb ‘m ook gedaan..met de automatic upgrade plugin

Geef een reactie