Kabelkelder
Kabelkelder

Kabelkelder

Je hebt wel eens van die weken waarin de werkzaamheden niet helemaal overeenkomen met het vak dat je gekozen hebt. De afgelopen twee weken heb ik al van alles gedaan waar ik normaal niet aan zou denken. Zo heb ik al als elektricien gewerkt, onder de vloer gelegen in de dataruimte, en gisteren in de kabelkelders van een van onze schakelstations doorgebracht op zoek naar een mantelbuis van een glasvezelkabel. En geloof me, in die kelders kan het stinken… Aan de andere kant is dat natuurlijk ook de charme van het werk. Als je altijd hetzelfde zou moeten doen verveel je je ook snel. En dat is bij ons beslist niet het geval. Aanstaande zaterdag moet ik ook iets doen waar ik in de verste verte niet aan gedacht zou hebben, maar daarover later meer. Het heeft wel wat te doen met het onderstaande plaatje… Wie het raadt krijgt een (virtuele) pepernoot. Medewerkers van dit weblog zijn uiteraard uitgesloten van deelname. Die kunnen de pepernoten zo uit de pot pakken.

bVision.nl

16 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.