En het sneeuwde maar door.
En het sneeuwde maar door.

En het sneeuwde maar door.

Gistermiddag werd de reeds aanwezige sneeuw snel aangevuld met een verse, dikke laag. En dat in november. Ik hou van de sneeuw, daar is helemaal niets mis mee, maar wat ik me dan afvraag is hoe de relatie dan ligt met de smeltende poolkappen, het warmer worden van de aarde en ga zo maar door. Of komt dat doordat ik steeds meer spaarlampen aan het verzamelen ben. Als dat helpt om een echte winter te krijgen moet iedereen nog maar een paar spaarlampen extra inzetten. Wellicht krijgen we dan ook een prima zomer. Ik zie het helemaal voor me, in de winter een dik pak sneeuw en in de zomer de wijnranken tegen de heuvels en in plaats van alle fruitbomen vijgen en olijven…

bVision.nl

14 Comments

  1. Natuurlijk dikt Al Gore het allemaal wat aan en brengt hij het lekker dramatisch. Maar hij heeft een punt. En nee, het terugdringen van het klimaatprobleem moeten we niet aan overheden overlaten, die denken namelijk zelden meer dan vier jaar vooruit.

    Kunnen wij er zelf dan wat aan doen? “Yes, we can!”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.