Sneeuw
Sneeuw

Sneeuw

Ik weet niet hoe het bij jullie was, maar hier hadden we overal een laagje sneeuw liggen. En dat was dan ook de reden om in allerijl naar de dichtstbijzijnde intratuin af te reizen en daar op zoek te gaan naar een onderkomen en voeding voor de wellicht reeds bijna uitgehongerde Mezenfamilie in de tuin. Een onderkomen was snel gevonden, en de bijbehorende voeding was er ook te krijgen. Pinda’s, zonnebloempitten, vetballen, appels en ga zo maar door. Ik vrees echter dat het een feestmaal wordt waar ook de vrienden en bekenden van de mezenfamilie op af komen. Het leek een beetje op een kerstmaaltijd…(klik voor een groter formaat)

19 reacties

 1. Nadat het laagje sneeuw van gistermiddag was weggedooid, hebben we hier geen sneeuw meer gezien. Maar het neerslaggebied heeft ons zojuist bereikt, dus wie weet …
  De tuin is er intussen klaar voor, het voederhuisje is gevuld, en de pinda’s en vetbollen zijn opgehangen.

 2. Hier in het noorden weinig sneeuw, maar wel een snerpende koude wind. Tijd voor de vetbollen. Oeps, boom verplanten het werd ons afgeraden nu een sering te planten. Nu missen we het mooie uitzicht op de bedrijvige mezen, geen nood, een noodwoning voor hen aangeschaft. Niet voor hen, nee ik ben heel eerlijk, zij treden in de winter op voor ons kijkplezier!!!!!

 3. Ja, dat was en is weer het geval, alles is opnieuw wit.
  Fijn dat de mezenfamilie nu een goed onderkomen heeft en aan voedsel geen gebrek, die komen de winter wel door.
  Nu jij nog, van je verkoudheid af zien te komen en goed voor jezelf zorgen.
  Fijne zondag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.