Uit de oude doos – Charente Maritiem 2002
Uit de oude doos – Charente Maritiem 2002

Uit de oude doos – Charente Maritiem 2002

De foto zegt helemaal niets, een auto met een gat in de achterruit. Het gebeurde in 2002 op vakantie in La Rochelle. Het was het resultaat van een spelletje badminton aan de franse westkust. Ik was samen met mijn dochter een pluisje aan het slaan en bij een snoekduik nam ik per ongeluk een steentje mee wat uiteraard terecht kwam op de achterruit van deze Renault. Ik had heel wat uit te leggen aan de buren, maar met hulp van de camping eigenaar en het invullen van wat papieren (achteraf de verkeerde) zijn we er toch uitgekomen. Alleen waren ze daarna niet meer zo vriendelijk…

18 Comments

  1. Kleine ongelukjes gebeuren nou eenmaal.
    en als alles netjes afgehandeld wordt zou er toch verder niks aan de hand moeten zijn.
    Zat mensen die verder doen of hun neus bloedt en een ander met de problemen laten.

  2. Tsja, Hollanders die badmintonnen maken nu eenmaal ongelukken. Dat andere campinggasten daar geen rekening mee houden is hun probleem. Bovendien had het erger gekund. Beter een gat in je achterruit dan het omgekeerde…;-)

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.