WWW
WWW

WWW

Mijn collega Frank heeft even zijn toevlucht gezocht tot de WWW. Ofwel hij is lichamelijk niet meer in een optimale conditie en moet daarom verstek laten gaan hier. Dat www staat dan voor Wereld Wijde Watjes. En een watje is in principe iedereen die zich bij ons ziek meldt. Zo kwam ik bij mijn zoektocht naar de oorsprong op “www.watjes.nl” en “www.watjes.org” terecht. Ik zal u alle beschrijvingen besparen, wellicht treedt er enige vorm van herkenning op, en dat wil ik u niet aandoen. Overigens valt het met Frank nog mee. Watje gaat nog, erger is het als het superwatje of megawatje wordt dan heb je bij ons geen leven meer. En bij ons in de Centrales wordt het laatste dan ook nog eens omgetoverd tot Megawatt. U ziet, het kan erger. Als pleister op de wonde en voor een snelle genezing stuur ik dan ook onderstaand figuur op hem af. Als die er niet voor zorgt dat hij beter wordt weet Me! het ook niet meer

bVision.nl

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.