Online was offline

Online was offline

Soms he…. Mijn internetverbinding was geheel weg en wat doe je dan, juist, pakt de telefoon en begint met bellen. Er is niets aan de hand meneer. Ik zie een beetje ruis op de lijn. Waarschijnlijk komt dat door uw aansluitdraad. Die moet zo kort mogelijk zijn, niet meer dan een meter. Nou ja, voor een verbinding die al twee jaar goed zijn werk doet lijkt me dat een sterk verhaal. Maar goed alles naar wens gemaakt, doet het nog steeds niet. Dus terugbellen… In de wacht, u kent het wel. Meneer we hebben geen storing, we gaan wat dingen uitproberen. Op de achtergrond neemt het geroezemoes toe en beginnen personen onderling tegen elkaar te schelden, dat mag voor mij, maar zet dan de lijn dicht. Goed, het resultaat was dat er uiteindelijk toch een storing was die ze niet door mochten geven, pardon, daarna wel door mochten geven, maar dat kon wel twee dagen duren. En zie, het stond nu zelfs op het www… Maar goed, daar was ik vet mee, en ik moet geloof ik nog wat inhalen. trouwens, mijn dochter was gisteren jarig en dat kon ik dus nergens kwijt, en dat visje vanmiddag, gaat zeker door (even een klik, voor een betere blik)

18 Comments

  1. Van harte gefeliciteerd met je dochter, dat zal ze vast niet altijd even leuk hebben gevonden om zo vlak bij Sinterklaas jarig te zijn. Storingen zijn gewoon altijd vervelend maar als ze gaan liegen word ik hels

  2. Je bent nu up to date deelgenoot van een boeiende ruzie. Hij zegt dat het aan de werkgever ligt, ik zeg dat ze mij antwoorden dat de spam te strak staat afgesteld. Ik pas. Het nieuwe woord is boeit. Dit boeit mij dus niet

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: