Ik leef weer even
Ik leef weer even

Ik leef weer even

Gelukkig kan ik momenteel af en toe weer even online. Ik denk tussen de werkzaamheden door. Je weet past wat je mist als je iets niet meer kunt. Je bent dan gewoon gehandicapt. Ik hoop dat ze de zaak snel verholpen hebben want zo is het maar niks. Gisteren hebben naast de boodschappen voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter ook nog even aan de energieverspilling op deze aarde gedacht en hebben we nog wat spaarlampen bij Hornbach gekocht. Om vervolgens alvast de buitenverlichting te installeren, uiteraard ook energiezuinige ledlampjes (gezellig bij een feestje). En, in plaats van nieuwe kaarsen te kopen hebben we besloten om alle oude kaarsen die zo links en rechts in kerstpakketten zaten langzaam op te maken en zo ons steentje bij te dragen aan een paar sobere, maar daarom niet minder gezellige korte dagen. Ik heb zelfs een versiering voor op het werk gekocht. Als ik daar tussen kerst en oud op nieuw het fort moet verdedigen kan dat ook in stijl. Wat me wel opviel gisteren was dat het overal hartstikke druk was. En ik dacht nog wel dat na de sint iedereen wel uitgewinkeld was…

bVision.nl

15 Comments

  1. Waar zouden we zijn zonder internet 😉 Heb wel eens het idee dat de telco’s de enorme data vraag niet aankunnen en dat de techniek te nieuw is en te snel ingezet wordt voor dat er een flinke crashtest gedaan is.
    Balen dat is het als consument.

  2. Offline zijn geeft in ieder geval tijd voor andere zaken. 😉
    Crisis of geen crisis, waarschijnlijk zullen er de komende weken nog talloze karren vol uit de winkels worden gesleept. Het geld moet toch blijven rollen …

  3. Ik heb drie albumnamen op mijn log gezet voor je. Eventueel heb ik er zelfs voor je. Ik heb trouwens nog een uitdaging mss, als je wil.. als je nog lang zonder stabiele verbinding zit.. Maar ik kijk eerst even of ik er zelf uit kom..

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.