Rustig
Rustig

Rustig

Gistermiddag hadden we een WebEx-meeting met een firma die ons beheers software wil verkopen. En dat is behoorlijk vermoeiend. Een Duitser die Engels spreekt via een op de speaker gezette telefoon waar je dan met zijn vieren naar aan het luisteren bent. Ik word daar altijd zeer recalcitrant van. Dan heb ik in de avond dus echt geen inspiratie meer.e Voor degene die niet weten wat een WebEx meeting is: Een videoconferentie waarbij een van beide partijen bij de andere partij in de browser een demo kan geven en daarbij dan ook nog de deelnemers in beeld kan brengen.
Gelukkig kan ik ik me vanavond even uitleven met de fotoclub. Dat doen we gewoon live… Voor de rest is het betrekkelijk rustig, en dat is ook wel eens anders geweest.

bVision.nl

13 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.