Rustig

Gistermiddag hadden we een WebEx-meeting met een firma die ons beheers software wil verkopen. En dat is behoorlijk vermoeiend. Een Duitser die Engels spreekt via een op de speaker gezette telefoon waar je dan met zijn vieren naar aan het luisteren bent. Ik word daar altijd zeer recalcitrant van. Dan heb ik in de avond dus echt geen inspiratie meer.e Voor degene die niet weten wat een WebEx meeting is: Een videoconferentie waarbij een van beide partijen bij de andere partij in de browser een demo kan geven en daarbij dan ook nog de deelnemers in beeld kan brengen.
Gelukkig kan ik ik me vanavond even uitleven met de fotoclub. Dat doen we gewoon live… Voor de rest is het betrekkelijk rustig, en dat is ook wel eens anders geweest.

bVision.nl

13 Comments

 1. De boog kan ook niet altijd gespannen staan, een beetje ontspanning is altijd goed na inspanning.
  Suc6 vandaag, maar weer een gewone dag hoop ik voor je!

 2. Daar zou ik dus ook erg tegendraads van worden! Hebben ze jullie nog kunnen overtuigen of viel dat ook nog tegen… Vandaag weer een nieuwe dag waar je weer met verse tegenzin erin kan!! 😉

 3. Web Ex, dat lijkt me eerder een web partner waarvan je inmiddels gescheiden bent. Maar zeker, als je daar naar moet luisteren en kijken is dat best wel vermoeiend en mogelijk de aanzet voor een beetje recalcitrant gedrag.

 4. Een Duitser die Engels –> bestaan die dan?

 5. Rustig is goed zo op zijn tijd! Ik vind Duitsers die Engels spreken net zo grappig als veel Nederlanders die Engels spreken. Houterig 😆

 6. Alles op zijn tijd!

 7. Veel plezier op de fotoclub vanavond.
  Maak er wat moois van!

 8. en is de deal nog gelukt? fotoclub is veel leuker dan werk natuurlijk, veel plezier!

 9. Zo’n meeting lijkt mij niks

 10. Nee, dat lijkt mij ook niks.
  Sowieso dingen doen en niet lekker doorwerken vind ik wat van niks.

 11. Fransen die Engels gaan praten, het Engels van Duitsers wat nergen naar klinkt, inderdaad heel vermoeiend. Maar hoe denkt men over Nerderlanders die denken dat ze Engels en Duits kunnen spreken?

 12. Wel ouderwets. Ik doe al mijn gesprekken in beeld en geluid.

 13. Doe mij maar het ‘gewone’, ik laat dit even overslaan

Geef een reactie