Een robotvrouwtje
Een robotvrouwtje

Een robotvrouwtje

Als je geen vrouw kunt vinden maak je er toch gewoon eentje. Tenminste dat is wat de Canadese ingenieur Trung gedaan heeft. De vrouwelijk robot kan bijna alles, behalve lopen. Naast de 20.000 dollar die hij al in het project heeft gestoken heeft hij dus nog wat sponsors nodig. Ze spreekt Engels en Japans en heeft de naam Aiko gekregen. Volgens mij is ze echter niet volmaakt, als je haar borst vastpakt krijg je een mep. Volgens de website is de dame ook nog maagd, maar heeft wel sensoren in haar intieme delen zitten. Als je meer wil weten van deze dame kun je kijken op deze site, daar staat ook een filmpje op.

bVision.nl

22 Comments

  1. Als ze gaat meppen is ze juist super! Dat ongevraagd aan de borsten zitten… dat kan toch eigenlijk ook zo maar niet! Ik zou ook gaan meppen!
    Maar jammer dat ze niet kan lopen, hulp in de huishouding zou ik juist wel weer goed kunnen gebruiken. En iemand die af en toe mijn puberhond kan uitlaten ook!!

  2. De techniek staat toch echt voor niets zo langzamerhand. Voor een prototype is het helemaal niet gek, maar je houdt wel je hart vast voor de toekomstige ontwikkelingen. Aiko’s opvolgers zullen ongetwijfeld hele nuttige en goede zaken en taken kunnen doen, maar er zit ook een duistere kant aan.
    Nee, ik houd het voorlopig maar gewoon bij mijn eigen lief. 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.