Een robotvrouwtje

Als je geen vrouw kunt vinden maak je er toch gewoon eentje. Tenminste dat is wat de Canadese ingenieur Trung gedaan heeft. De vrouwelijk robot kan bijna alles, behalve lopen. Naast de 20.000 dollar die hij al in het project heeft gestoken heeft hij dus nog wat sponsors nodig. Ze spreekt Engels en Japans en heeft de naam Aiko gekregen. Volgens mij is ze echter niet volmaakt, als je haar borst vastpakt krijg je een mep. Volgens de website is de dame ook nog maagd, maar heeft wel sensoren in haar intieme delen zitten. Als je meer wil weten van deze dame kun je kijken op deze site, daar staat ook een filmpje op.

bVision.nl

22 Comments

 1. Manuel van Loggen schreef ooit -jaaaaren geleden- het SF-verhaaltje “Paarpoppen”.
  Zijn toekomstschets komt nu wel akelig dichtbij.

 2. Tja, alles moet “maakbaar” zijn, blijkt wel.

 3. Een mep krijgen??? Dat is toch zeker een Bug in haar programma. Kun je haar ook uitzetten? Heeft ze afstandbediening? 😉

 4. Brr, het lijkt me helemaal niets en absoluut geen zegen voor de mensheid.

 5. Ik hou het liever bij een echte man in mijn geval

 6. Die wil ik thuis hebben voor het wassen van kleren en koffie zetten en ’s avonds mij vermaken, lol!

 7. Ik sluit me bij Chantal aan 😉

 8. Zijn ze er ook in mannelijke uitvoeringen? 😉

 9. Ze zou alleen in de weg lopen denk ik :mrgreen: Maar even zonder dollen vind ik de uitvinding wel een goede. Als het maar ten goede gebruikt wordt.

 10. Kan ze ook strijken en afwassen?

 11. Ik vond het maar een griezelig ding. Een soort levend lijk. Wat mij betreft moet een robot er als een robot uitzien en niet als een mens. Dan maar geen borsten. 😉

 12. Als ze niet kan lopen moet ik zelf m,n boodschappen doen en stofzuigen.

 13. De techniek staat toch echt voor niets zo langzamerhand. Voor een prototype is het helemaal niet gek, maar je houdt wel je hart vast voor de toekomstige ontwikkelingen. Aiko’s opvolgers zullen ongetwijfeld hele nuttige en goede zaken en taken kunnen doen, maar er zit ook een duistere kant aan.
  Nee, ik houd het voorlopig maar gewoon bij mijn eigen lief. 🙂

 14. Nou, als ze gaat slaan hoef ik al niet meer.
  Dat is net als een hondenpop die gaat bijten, dat wil toch niemand!

 15. dat ze gaat slaan daar knappen mannen nou op af haha, maar het moet wel, er zijn ook weer mannen die zien het verschil niet

 16. hahaha grappig,
  als ze ook het huishouden doet

 17. Lijkt me een hele leuke vrouw, maar ik zoek een man!!!!!

 18. Nu dat lopen nog onder de knie zien te krijgen… Kan ze vluchten! :))

 19. Als ze gaat meppen is ze juist super! Dat ongevraagd aan de borsten zitten… dat kan toch eigenlijk ook zo maar niet! Ik zou ook gaan meppen!
  Maar jammer dat ze niet kan lopen, hulp in de huishouding zou ik juist wel weer goed kunnen gebruiken. En iemand die af en toe mijn puberhond kan uitlaten ook!!

 20. Ik ga toeh voor een echte…

 21. Ze kan niet lopen?
  Das lastig met boodschappen doen

 22. Echt bizar vind ik dit….

Geef een reactie