Moorden
Moorden

Moorden

Niet om iemand pijn te doen of om zeep te helpen, daar zou ik geen moord om plegen. Mij zou het gaan om de eeuwige roem.

 • Rotterdam – Fietsendiefmoord
 • Maas – Moord Maasmeisje
 • Haarlem -Snelkookpanmoord
 • Holten – A1 moord
 • Zaamslag – postbodemoord
 • Brussel – MP3 Moord
 • Rotterdam – Sneeuwbalmoord
 • Het meisje van Strand Nulde
 • Leeuwarden – ijspriemmoord

Of je maakt zelf naam en wordt onsterfelijk, ze maken zelfs films en toneelstukken over je.

 • Joran van der S.
 • Lucia B.
 • Elzelina K.
 • Volkert van der G.

En als ik dan zelf niet beroemd kan worden, ik ben daar te lief voor, vult u natuurlijk deze bekende moorden en moordenaars nog even aan met enkele die ik vergeten ben. Ik hoef tenslotte niet alles alleen te doen, of wel ? Ik was ook nog begonnen aan een lijstje met moordvrouwen, maar dat werden er teveel. En de echte killer staat uiteraard hieronder…

bVision.nl

20 reacties

 1. Hey Me! Dit vind ik net bij de Limburger op de site. Verdacht dichtbij nietwaar?

  Dode man gevonden op dak in Hoensbroek

  Op het dak van een winkel aan de Kouvenderstraat in Hoensbroek is donderdagnacht rond half twee het stoffelijk overschot van een man gevonden. De politie kan nog niets zeggen over zijn identiteit. Of er sprake is van een misdrijf, is ook nog niet duidelijk.

 2. Willem H. is verantwoordelijk voor minimaal enkele tientallen enkeltjes richting hiernamaals. Zijn Achter-initiaal-genoot Adolf H. had er nog wat meer op zijn geweten. Of nee, op zijn kerfstok want een geweten schijnt-ie niet gehad te hebben. Evenmin trouwens als Bernard Welten maar maar dat is een ander verhaal.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.