Moorden

Niet om iemand pijn te doen of om zeep te helpen, daar zou ik geen moord om plegen. Mij zou het gaan om de eeuwige roem.

 • Rotterdam – Fietsendiefmoord
 • Maas – Moord Maasmeisje
 • Haarlem -Snelkookpanmoord
 • Holten – A1 moord
 • Zaamslag – postbodemoord
 • Brussel – MP3 Moord
 • Rotterdam – Sneeuwbalmoord
 • Het meisje van Strand Nulde
 • Leeuwarden – ijspriemmoord

Of je maakt zelf naam en wordt onsterfelijk, ze maken zelfs films en toneelstukken over je.

 • Joran van der S.
 • Lucia B.
 • Elzelina K.
 • Volkert van der G.

En als ik dan zelf niet beroemd kan worden, ik ben daar te lief voor, vult u natuurlijk deze bekende moorden en moordenaars nog even aan met enkele die ik vergeten ben. Ik hoef tenslotte niet alles alleen te doen, of wel ? Ik was ook nog begonnen aan een lijstje met moordvrouwen, maar dat werden er teveel. En de echte killer staat uiteraard hieronder…

bVision.nl

20 Comments

 1. Ik kan even geen Nederlandse moorden meer verzinnen, dus ik wijk even uit naar het buitenland. Bonnie dan maar (van Clyde).

 2. De balpenmoord. Meer weet ik zo niet, ik ben ook niet zo van de moorden.

 3. de paskamermoord weet ik nog wel, maar verder? ik denk wel dat Lucia B onschuldig is

 4. Gelukkig noem je de Deventermoordzaak niet: de klusjesman… Maar het mag natuurlijk niet.

 5. Travel de ijs killer van het hoge noorden 🙁

 6. Telt de Puttense moord ook of was dat meer een moordzaak?

 7. ik hou me niet zo met moorden bezig,
  maar je bent Babak vergeten, de kamperbinnenpoort moord in amersfoort

 8. He? Wat is dit voor lugubere stemming?

 9. Ik herinner me nog een paskamermoord,
  En een balpenmoord maar dat was waarschijnlijk toch geen moord.

 10. Nee, moord ligt me niet zo …
  als ik dan toch naam zou willen of moeten maken in het criminele circuit, doe me dan maar Age M. … 😉

 11. Jack the ripper maar dat is al een ouwetje, een nieuwere is de Pernisser Martelmoord (waar de politie voor de deur stond te wachten terwijl ze het slachtoffer hoorden schreeuwen maar niets deden omdat ze wachtte op versterking…)

 12. Tsja, het nieuws is sneller dan het plaatsen van mijn berichten. dat wordt een extra toevoeging

  Hoensbroek – The Roofkiller….

 13. Hey Me! Dit vind ik net bij de Limburger op de site. Verdacht dichtbij nietwaar?

  Dode man gevonden op dak in Hoensbroek

  Op het dak van een winkel aan de Kouvenderstraat in Hoensbroek is donderdagnacht rond half twee het stoffelijk overschot van een man gevonden. De politie kan nog niets zeggen over zijn identiteit. Of er sprake is van een misdrijf, is ook nog niet duidelijk.

 14. Een echte moordvrouw vind ik Jennifer Aniston 😛 Maar dat bedoel je mss wel niet

 15. Ik ben niet zo van de moorden, ik kan je dus niet verder helpen.
  Die Killer van de foto is geweldig 🙂

 16. Willem H. is verantwoordelijk voor minimaal enkele tientallen enkeltjes richting hiernamaals. Zijn Achter-initiaal-genoot Adolf H. had er nog wat meer op zijn geweten. Of nee, op zijn kerfstok want een geweten schijnt-ie niet gehad te hebben. Evenmin trouwens als Bernard Welten maar maar dat is een ander verhaal.

 17. Ik pleit ook voor Lucia B., dat is geen gelopen zaak

 18. Nee, aan moorden doe ik ook niet….ja een mug of een vlieg af en toe, maar ik zal er ook niet beroemd, mee worden.

 19. Voor moord schrik ik terug

 20. Hee Lucia B is discutabel, is haar zaak niet afgeblazen?
  Prachtige foto trouwens 🙂

Geef een reactie