Vogeltjes
Vogeltjes

Vogeltjes

Het licht was slecht, er zat een verkeerde lens op het toestel, maar ik heb ze er toch opstaan. Onze gasten in hun winterse kleedje bezig met het verorberen van hun diner. Een beetje koud weliswaar, maar dat mag de pret niet drukken. De koolmeesjes zien we dagelijks, de ander vogel was alleen maar op bezoek en heeft zich niet voorgesteld. Ik heb dan ook geen idee van welke tak van de familie deze afstamt…
btw: U ziet het niet, maar deze blog draait onder WordPress 2.7 en de upgrade is zonder al te veel moeilijkheden verlopen dit in tegenstelling tot bij vele anderen. Wellicht een tip. Gooi eerst de wp-admin en wp-includes directories weg…. (en u heeft natuurlijk een back-up).

bVision.nl

19 Comments

  1. die had ik ook verwijderd! wp admin en includes, maar dan pas later omdat ik het toen handmatig wou doen maar het komt bij mij door de automatische plugin. Gelukkig helpt redstar mij anders had ik het niet geweten. Leuk hoor die vogeltjes en een mooie foto ook!

  2. Het geeft toch al altijd een stukje gezelligheid als de vogeltjes af en aan vliegen en genieten van het lekkers in de tuin. Hier laten ze zich de laatste dagen weinig zien, waarschijnlijk wachten ze tot ik mijn nieuwe camera heb. 😉
    Mooi dat de upgrade goed is verlopen. Het blijft toch elke keer weer spannend …

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.