Vogeltjes

Het licht was slecht, er zat een verkeerde lens op het toestel, maar ik heb ze er toch opstaan. Onze gasten in hun winterse kleedje bezig met het verorberen van hun diner. Een beetje koud weliswaar, maar dat mag de pret niet drukken. De koolmeesjes zien we dagelijks, de ander vogel was alleen maar op bezoek en heeft zich niet voorgesteld. Ik heb dan ook geen idee van welke tak van de familie deze afstamt…
btw: U ziet het niet, maar deze blog draait onder WordPress 2.7 en de upgrade is zonder al te veel moeilijkheden verlopen dit in tegenstelling tot bij vele anderen. Wellicht een tip. Gooi eerst de wp-admin en wp-includes directories weg…. (en u heeft natuurlijk een back-up).

bVision.nl

19 Comments

 1. nikls mis met de foto en dankzij Aargh weten we ook wat het is 🙂

 2. Ik gebruik pivot, naar volle tevredenheid.
  En die foto is prachtig, daar ben ik ook tevreden over.

 3. mooie foto,
  jammer genoeg heb ik geen tuin, en op het balkon komen ze niet…………
  durf er ook geen eten op te hangen, want die vervelende duiven hangen hier ook nog steeds rond

 4. Haha ik zie je al rennend een lens grijpen om als de bliksem die vogeltjes te fotograferen 😀
  btw.. ja het moet weer heh, dank voor de tip.

 5. de blauwspecht[boomklever]
  kan naar boven en naar beneden lopen langs boomstammen.De boomkruiper kan alleen naar
  boven kruipen en komt meer voor.

 6. Een boomklever! Leuk beestje he, met die geraffineerde oogmake-up. Blijkbaar kleeft hij niet alleen tegen bomen.

 7. die had ik ook verwijderd! wp admin en includes, maar dan pas later omdat ik het toen handmatig wou doen maar het komt bij mij door de automatische plugin. Gelukkig helpt redstar mij anders had ik het niet geweten. Leuk hoor die vogeltjes en een mooie foto ook!

 8. Leuk he, als ik naar buiten kijk zie ik ze ook bezig.

 9. leuke guitige beestjes weer

 10. Het geeft toch al altijd een stukje gezelligheid als de vogeltjes af en aan vliegen en genieten van het lekkers in de tuin. Hier laten ze zich de laatste dagen weinig zien, waarschijnlijk wachten ze tot ik mijn nieuwe camera heb. 😉
  Mooi dat de upgrade goed is verlopen. Het blijft toch elke keer weer spannend …

 11. Er is niets mis met de foto hoor. En ze smikkelen er goed van

 12. Wij maakten vroeger die vetbollen zelf. Ik geloof van spekvet en dan zaden erin. Mijn oma deed dat.

 13. Nu maar hopen dat de vogeltjes in het dik besneeuwde zuiden van Europa ook zulke aardige mensentuinen tegen komen.

 14. Heerlijk die vogeltjes. Volgens mij is die ene (maar ben absoluut geen vogelkenner!) een spechtje?? Hier zien wij veel mussen, koolmeesjes, merels, Turkse Tortels en enkele verdwaalde gaai enz.

 15. Gezellig al die vogeltjes die komen smullen.

 16. Bij ons in de tuin zijn het vooral de duiven die zich tegoed doen aan de door ons opgehangen vetbollen en pinda-netjes. Ook goed, toch? En die Pinocchio-pop hadden wij ook…

 17. Ik geniet er ook elke dag weer van. En hier hebben ze volle buikjes.

Geef een reactie