De boom
De boom

De boom

De boom staat in ieder geval, Sanne heeft haar best weer gedaan en we zijn tevreden. Ballen hebben we geloof ik voor drie bomen dus het is ieder jaar weer een verassing wat het geworden is. Dit jaar een klassiek boompje en uiteraard gaat hij ook naar het grote kerstbomenbos van Renesmurf. Rene mag dan een echte Sinterklaassmurf zijn. Hij onderhoudt wel een heel Kerstbomenbos, en dat al jarenlang. Wat ons gisteren in Eindhoven gebeurde was ook een logje waard. Ware het niet dat ik grandioos van Antoinette op mijn kop krijg als ik dat waag hier neer te zetten. Niet dat het echt spannend was, maar wel erg stom.

bVision.nl

24 Comments

  1. Sanne

    Vandaag n complimentje voor mezelf 😛

    Jaaahaaaa, ik weet het geheimpje lekker wel. En ik kan jullie 1 hint geven!! Het was HEEEEEEL erg stom … de rest mogen jullie zelf verzinnen

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.