Kerstboom
Kerstboom

Kerstboom

Gisteren was het een winkeldagje voor vrouw en dochter. De kadootjes jacht is weer begonnen en als eerste was Maastricht aan de beurt. Buiten het vroeg brengen en laat weer halen heb ik me gelukkig kunnen drukken en heb ik wat andere activiteiten kunnen ontplooien. Vandaag ben ik zelf aan de beurt. Eerst nog even de kerstboom overeind zetten zodat mijn dochter deze kan versieren om daarna zelf de jachtdrift te gaan botvieren. En dat alleen maar voor de gezelligheid en wat kleinigheden. Echt duur maken we het nooit. Trouwens, ik moet gewoon de rest van het jaar werken. Een vroege kerstvakantie heeft mijn vriend Humberto wel gekregen. Een avondje snowboarden liep uit een een voortijdige aftocht, een bezoek aan het ziekenhuis en een pols in het gips. En dat is lastig sturen met een modelvliegtuig. En de hele familie in koor: watje,watje….

bVision.nl

12 Comments

  1. Ik moet ook gewoon werken dit jaar, ik hoop alleen dat ik vrij kan krijgen de 24 dec omdat Kila dan jarig is en thuis is
    Het is altijd maar weer afwachten of je in deze periode een dag vrij kan krijgen

    Groetjes Gina

  2. Ik denk dat jij gisteren best genoten hebt en helemaal geen verkeerde dag hebt gehad.
    Ja, en niet iedereen kan vakantie nemen, misschien ben jij volgende keer wel aan de beurt om vakantie te mogen nemen.
    Fijne zondag he, vandaag toch maar mee op pad.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.