Nationale ruilzondag
Nationale ruilzondag

Nationale ruilzondag

Volgens alle geruchten worden er vandaag heel veel cadeaus weer teruggebracht naar de winkel. Geruild zullen we voor de aardigheid maar zeggen. Of omdat men het cadeau al had, of het niet kan gebruiken, of geeft u zelf maar een reden aan. We moeten toch wat verzinnen om alweer een koopzondag te rechtvaardigen. En geloof me, dat zou voor mij niet de reden zijn om te gaan winkelen. Ik zie een koopzondag meer als een uitje, toch even naar buiten om de benen te strekken. Ik weet het, dat kan ook door gewoon een stuk te wandelen, maar dat moet dan ook kunnen. En op deze wijze zijn we er samen weer eens even tussenuit. Alhoewel of we dat vandaag met deze temperatuur doen, ik weet het nog niet. Met een goed boek en een lekker glas wijn voor de open haard is ook een optie, moeten we wel eerst even naar de Gamma… voor die open haard.

bVision.nl

10 Comments

  1. Ik vind er niks aan aan koopzondagen, ik ga hooguit als ik niet anders zou kunnen. Veel te druk en het winkelpersoneel staat er ook niet altijd bij te zingen: Hoera koopzondag! Je moet die mensen met deze feestdagen ook hun vrije dagen gunnen. Zodra de gemeentehuizen en alle andere gelegenheden ook op zondag open zijn word ik wellicht milder in mijn mening.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.