Nationale ruilzondag

Volgens alle geruchten worden er vandaag heel veel cadeaus weer teruggebracht naar de winkel. Geruild zullen we voor de aardigheid maar zeggen. Of omdat men het cadeau al had, of het niet kan gebruiken, of geeft u zelf maar een reden aan. We moeten toch wat verzinnen om alweer een koopzondag te rechtvaardigen. En geloof me, dat zou voor mij niet de reden zijn om te gaan winkelen. Ik zie een koopzondag meer als een uitje, toch even naar buiten om de benen te strekken. Ik weet het, dat kan ook door gewoon een stuk te wandelen, maar dat moet dan ook kunnen. En op deze wijze zijn we er samen weer eens even tussenuit. Alhoewel of we dat vandaag met deze temperatuur doen, ik weet het nog niet. Met een goed boek en een lekker glas wijn voor de open haard is ook een optie, moeten we wel eerst even naar de Gamma… voor die open haard.

bVision.nl

10 Comments

 1. Van ruilen komt toch huilen?

 2. Als je nog je Sinterklaaskadootjes moet ruilen ben je wel heel erg laat.
  En dat hoeft echt niet op de zondag.

 3. Koopzondag heb ik eventjes overgeslagen, er hoefde dan ook niets geruild! 😉

 4. Net als wij doen, een verlanglijstje maken

 5. Ik vind er niks aan aan koopzondagen, ik ga hooguit als ik niet anders zou kunnen. Veel te druk en het winkelpersoneel staat er ook niet altijd bij te zingen: Hoera koopzondag! Je moet die mensen met deze feestdagen ook hun vrije dagen gunnen. Zodra de gemeentehuizen en alle andere gelegenheden ook op zondag open zijn word ik wellicht milder in mijn mening.

 6. ik ben nog niet buiten geweest vandaag, daar ga ik zo verandering in brengen. misschien ben je nu wel terug van de Gamma en zit je voor je openhaard 😉

 7. wij zijn de zolder aan het leeg ruimen,
  pfffffffffff vandaar de stilte op mijn log
  veel plezier vandaag
  😉

 8. wij gaan ook een dagje autorijden, even heen en weer naar Nijkerk 😉

 9. Ik ga er vandaag ook op uit, naar Deventer. Ik denk niet dat ik daar de winkels van binnen zal zien maar wel mijn broer en beide zussen. dat is als ik nde ijslaag van de ruiten krijg…

 10. De warmte van de verwarming is ook al goed, voor mij geen drukke koopzondag, hoor!

Geef een reactie