Maaike, het meisje van HP
Maaike, het meisje van HP

Maaike, het meisje van HP

Maaike was het meisje van HP in de mediamarkt in Heerlen die ons wilde helpen bij het kopen van een nieuwe fotoprinter. Onze oude G55 officejet print nog wel keurig, maar geen foto’s. En omdat fotograferen toch steeds meer mijn aandacht krijgt wilde we een printer die voor dat werk gemaakt is. We waren de eerste klant en alles moest nog worden aangesloten en geenstalleerd, maar met een zekere vastberadenheid lukte het haar om alles aan de praat te krijgen ondanks tegenwerkende (touch)beeldschermen en wachtwoorden. In de tussentijd ging het gesprek alleen over de voor en nadelen van de diverse printers, het inkt verbruik, het voordeel van losse cartridges, het aantal kleuren en ze toonde hier in ruime mate kennis van te hebben. Het resultaat was dat we niet de printer hebben gekocht die ze aan het demonstreren was, maar de printer die het beste bij onze wensen past. Deskundig advies, daar hou ik van. De onderstaande is het geworden, een HP Photosmart C6380. Gewoon aan het netwerk hangen en printen maar. Geen gezeur met USB of andere kabeltjes, aansluiten en werken…. en nog 40 euro cash-back gevangen, want daar gingen we ook voor. Dat houdt de schade beperkt.
De rest van de zondag was echter verloren voor ons, zo ziek als een hond, met dezelfde loopneus, rooie oogjes en koorts zijn we snel weer richting huis gevlucht, dat werken wordt een crime vandaag. Toch eens kijken of ik de paar collega’s die er nog zijn ook kan besmetten. Gedeelde smart is halve smart, toch.

bVision.nl

22 Comments

 1. Maaike heeft dezelfde aangeraden als die hier ook staat, en wat mij betreft een goede keuze!!
  Balen dat je verkouden bent joh. Daarvan heb ik gelukkig geen last. En hoewel het lekker oogde, ook ik ‘had dienst’, moest vanochtend van huis uit nog wat klusjes klaren voor de baas en heb calamiteitendienst, dus al te gek maak ik het niet šŸ˜‰

 2. Beterschap. Mijn oude printer bleek helaas niet compatibel met Vista maar als standalone werkt-ie aardig. Al moeten brieven eerst worden omgezet naar Jpeg voordat ze kunnen worden afgedrukt…Beterschap!

 3. Ik ben een paar jaar terug gestopt met printen. Dat deed ik tekort en naar mijn idee zijn afdrukken van foto’s goedkoper bij de Hema of dergelijke, die ook beter de tand des tijds zullen weerstaan. Ik weet wel dat printers (voor hetzelfde geld) steeds beter worden, maar kom met de prijs per afdruk (50 foto’s per cartridge van 20 euro en duur fotopapier) zo op het dubbele van wat een winkel voor het afdrukke vraagt. Daarbij droogde mijn printers nogal snel uit en ben je uren aan het klooien om zo’n geval weer aan de praat te krijgen.

 4. Mooi strak apparaat die printer. Hopelijk heb je een goede keuze gemaakt en heb je er lang en veel plezier van.
  Lullig, dat jullie nu net aan het eind van het jaar nog ziek worden. Hopelijk werken jullie deze week niet met een al te minimale bezetting en hebben je collega’s enig mededogen.
  Sterkte en beterschap!

 5. He je lijkt mij wel! Ik ben al weken opzoek naar een goeie foto printer. Ik heb me ook laten adviseren om een laserprinter te kopen, maar de koste en kwaliteit gaan voor.. dat kun je niet verwachten denk ik met laserprinter. Ik heb deze ook zien staan en is het dan wat? Dan hoor ik dat graag, want dan ga ik hem ook aanschaffen!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.