Memories – De lift
Memories – De lift

Memories – De lift

Als je uien in je eten vindt, is er kans op harde wind

Soms wordt je getriggerd door een opmerking of zinsnede die iemand ergens neerzet. Dit verhaal gaat al heel veel jaren terug. We waren met een aantal mensen op bezoek geweest in het De Wever ziekenhuis in Heerlen waar mijn schoonvader op dat moment in lag. Zoals altijd was het druk, ja zelfs te druk in de liften en het was dringen. Van de mensen in de lift was er een die zich afvroeg of er niet teveel mensen in de lift waren. Mijn droge opmerking over dat er in de vloer een gat zat dat vanzelf open ging als er teveel mensen in stonden had meteen effect. In de vloer zat een reparatieluik, de mensen die daarop stonden liepen er de eerstvolgende stop van de lift meteen uit. Verder durfde niemand mij direct aan te kijken of op het luik te gaan staan. Buiten kreeg ik spontaan de slappe lach.e Enkele jaren later is mijn schoonvader overleden, hij hield wel van dat soort humor, vooral in de lift. Het verhaal met hem in een andere lift is niet voor herhaling op het net geschikt, dat slaat op de quote boven aan het artikel.
BTW: dit is de stapel blokken die nodig zijn voor het maken van de Catalina, gisteren zijn we begonnen met het in vorm snijden van de romp.

15 Comments

 1. Dit verhaal is heel wat leuker dan het scenario van de film De lift!
  Van het gevolg van het eten van uien valt ook een leuk lift filmpje te maken! 😉
  Ik wordt steeds nieuwsgieriger naar die Catalina!
  groetjes en een fijn ‘snij’ weekend!
  Elmar

 2. Haha, leuk, ja met veel uien krijgt wind cadeau. Wat schaft de pot vandaag….iets met veel uien??
  Dat is een flinke stapel blokken, gelukkig is de week nog niet helemaal voorbij.
  Fijne dag vandaag he!!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.