bejaardenwieltjes
bejaardenwieltjes

bejaardenwieltjes

Tussen zwart en wit zitten heel veel tinten grijs…

Bejaardenwieltjes. Nooit van gehoord natuurlijk, en toch sta ik daar straks eenzaam en alleen mee aan kop in de search results van Google. Let maar op. De kop van een van de vorige logjes, Runderdag, staat daar ook eenzaam en alleen. De vraag is hoe kom je op van die woorden. Eigenlijk was ik op zoek naar een boodschappenkarretje op wieltjes voor mijn fotospullen als we eens met de club op stap gaan. Een waar ik ook mijn statief op kwijt kan en waar zoek je dan op. Juist, op fotokarretje, bejaardenwieltjes etc.. En gevonden, ho maar. Wel euroshoppers, triangleshoppers en ga zo maar door. En dan zoek je naar fotoshoppers en dan zie je alleen nog maar advertenties voor mensen die foto’s bewerken.
Trouwens hoog in de ranking komen is met Google sowieso al een kunst. Het heeft zijn voor en zijn nadelen. Een van de nadelen is ongewenst bezoek van je site als die te populair wordt. Een ander nadeel is ongewenste spam op de email adressen die je overal gebruikt. Het zal er wel bij horen, maar het juiste karretje heb ik nog steeds niet. Misschien moet ik er zelf maar ene maken… Trouwens de zelfgemaakte pizza smaakte weer als vanouds.

22 Comments

 1. hoog in google met een niet bestaand woord was een experimentje van madbello dacht ik met het woord blogobellissima..ik stond toch aardig bovenaan 🙂 Trouwens mijn naam intypen levert 425 resultaten op

 2. O ja, een advocatentas op wieltjes, ik zie ze hier dikwijls, daar passen je spullen vast wel in. Alleen zullen ze ook wel een advocatentarief kosten.
  Verder vind ik toch dat er niets boven een echt Me!-recept gaat, voor de persoonlijke noot. Ik kan wel googlen, maar als je dan niet bovenaan staat, heb ik er nog niets aan.

 3. Zo’n koffertje op wieltjes, is dat niet handig?? Jij kan veel dus misschien kan je er vakjes in maken of zo?
  We gaan de keuken eruitslopen, er komt een nieuwe in… dat krijg je als je een oud huis koopt.
  Enne, idd lastig zo’n hondje. Maar wel leuk ook! Nu heeft elk kind een hondje! Wel zo eerlijk. En dit is een (durf t bijna niet te zeggen chiuahua) klein hondje. We hebben al een grote, maar die is ook wel nodig hoor. Hij is de hulphond van mijn zoontje. Die is nu bv ziek en Diesel ligt samen met hem op de bank en zorgt ervoor dat alles wat beter voelt, nu hij ziek is. En normaal helpt hij hem met zijn huiswerk. (maar aangezien ik bijna altijd thuis/kantoor ben… zijn de honden en kids altijd bij mij… in dat opzicht is het idd vermoeiend

 4. Tegenwoordig zie je toch overal van die Laptoptassen met wieltjes, voortgetrokken door menskracht. Ik kan me daar wel iets als fototas bij voorstellen. Je kunt natuurlijk ook voor een euro een wagentje bij AH halen. Terugbrengen als je uitgefotografeerd bent. Je kunt natuurlijk ook minder lenzen meesjouwen. Dat scheelt ook aan ontwrichte schouders. 😉

 5. Wat dacht je van een golfbuggy of golfwagegentje? In plaats om zo,n ding te gebruiken op een golfterrein kun je het natuurlijk ook voor je camera,s en lenzen gebruiken. Bijkomend voordeel is ook dat je het niet voor je uit of achter je aan hoeft voort t bewegen. Het karretje is immers electrisch aangedreven.

 6. Redstar

  Als niemand er naar zoekt heb je er niet veel gevolgen van. Echt moeilijk is het overigens niet om goed gevonden te worden via Google met echt goede en relavante (vaak gebruikte) zoektermen, alleen de juiste manier is niet iedereen kundig. Als je het goed doet neemt de hoeveelheid spam ook echt niet toe in je mailbox hoor. Dat ligt meer aan je eigen gebruik van die adressen

 7. En anders eens zoeken op hangouderewieltjes. 🙂 Ik heb een berg woorden waarmee ik bovenaan sta in Google. Soms gebeurt dat met opzet omdat ik het vreemd vind dat een woord niet bestaat of dat er te weinig info over te vinden is op het internet. De kans is minimaal dat een ander zo’n woord verzint en er dan ook nog eens naar gaat zoeken. Een van de woorden waar ik regelmatig bezoekers op krijg is iets dat begint met bus, maar gewoon een tikfout was van een reageerder. In het Spaans schijnt dat woord iets te betekenen en ik krijg daar bezoekers op uit de Spaanstalige landen van de Amerika’s.

  Maar ik heb ook eens bedacht dat zwerffiets verkeerd gebruikt word, omdat die fietsen gewoon stil blijven staan. Inmiddels wijzen woorden die daar op lijken naar mijn sites omdat ik me al een tijdje een zwerffietser noem. 🙂

 8. Al dat verkeer is misschien wel grappig, maar leuker is natuurlijk als mensen ook nog reageren. Al is het maar een bedankje of een krabbel dat ze wat of juist niets aan je stukje hebben gehad. En ehhhh, ik kom hier niet omdat ik heb lopen zoeken op bejaardenwieltjes.

  Love As Always
  Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.