NoQParking

Beter een auto op de weg dan tien in een parkeergarage

Gatsalmazellekes was dat gisteren even lastig. De schrik van iedere automobilist, staan voor een slagboom en hij wil niet open. De auto’s achter je sluiten maar aan en je kunt geen kant meer uit. Dat was wat mij gisteren gebeurde in de parkeergarage Ceramique Noord in Maastricht. Inrijden mooi op je pinpas en als je naar buiten gaat niente, pas onleesbaar en automaat op tilt. Service kennen ze daar niet. Mag je uitstappen en proberen ergens anders te betalen, werkt niet, andere passen werken niet, en omdat je geen kaartje hebt kun je niet anders betalen. En de rij groeide. Handmatig betalen ging ook niet, de beheerder had niets aan wisselgeld. Het getoeter werd steeds luider en van alle ellende mochten we dan zo maar vertrekken. Zes euro en vijftien eurocent gespaard. Ik beklaag degene die achter ons stonden en ook niet konden betalen omdat het kwartier waarop ze uit mochten rijden verstreken was…. hihi, arme beheerder daar en dat is niks, dat plezier gun ik hem van harte.

22 Comments

 1. Daar moest ik ook wel aan denken gister toen we terug waren in Den Haag. Ten eerste of het parkeer garage nog wel open zou zijn en dan wat als het slagboom niet open gaat, er was echt niemand daar om 1uur.

  Zie dat ik weer veel moet bijlezen hier zeg…

 2. Een gedwongen doordenkertje voor die uitbater. Reken maar dat er een structurele oplossing komt voor stress van beider zijden. Ik vind het ergens wel lachen, sorrie.. 😀

 3. Gelukkig maar dat er toch een oplossing kwam en dat je eruit mocht. Stel je voor, anders stond je er misschien nu nog wel.
  Fijne zondag.

 4. hihihi, ja ik kan me zo voorstellen dat dat een heel gedoe was 🙂

 5. Ja daar word je niet happy van als dat je overkomt, maar gelukkig lieten ze je nog gaan, anders had je daar nu nog gestaan! 😉

 6. Blij dat me dat nooit is overkomen… als vrouw krijg je dan meteen allerlei mannenopmerkingen naar je hoofd toe geslingerd…

 7. Das balen zeg! Ik hoop dat ze de rest er ook gratis uit hebben moeten laten, misschien gaan ze dan toch eens over dit k****n systeem nadenken!
  groetjes en nog een fijne zondag!
  Elmar

 8. Dat is idd de schrik van elke parkerende automobilist

 9. Jemig, ben tijdje niet geweest en moest even checken of ik wel op de juiste site was. Mooi is het hier geworden! Hier gelukkig geen parkeergarages met nukkige apparaten. En nog gefeliciteerd met gister!

 10. Ai, en ja ik ken het gevoel van onmacht. Mijn avontuur eindigde niet zo goedkoop, iemand anders moest voor mij betalen, pfff wat een gedoe was dat. Ik kan me trouwens voorstellen dat je je trouwdag wat gezelliger in gedachten had…

 11. Ik stel me zo voor dat al die auto,s ineens paarden met wagens waren. Dat zou een hele hoop gehinnik hebben opgeleverd.

 12. Dat zijn van die momenten waarop je je allerminst prettig voelt. Mooi dat de beheerder uiteindelijk de slagboom zonder bijkomende kosten voor je heeft geopend.

 13. Tja… Maastricht 😉
  ps. jij wilt veel te snel hoor… tuurlijk zal ik de titel nog aanpassen etc… maar dat komt nog wel 😉

 14. Dat mensen achter je gaan toeteren vind ik banaal, dat lost niks op.
  Ik blijf altijd relaxed, en zou even informeren wat hun probleem was.

 15. Ik moet erg om de situatie lachen. Dit is leuk bij een ander.

 16. Ik had met jouw auto toch wel de balk eruit gereden.

 17. Tja, als je er tegen kunt is het wel een goedkope manier van parkeren.

 18. hahaha het zou mij wel op de zenuwen gaan werken, al dat getoeter, achteraf is het wel humor 🙂

 19. Nu ben ik vergeten wat ik schrijven wilde, maar dat geeft niet. Het was wel spannend dat gedoe in de garage.
  (ik kom hier via Ria uit Zeeland en Fialas)
  Ik heb niet zo’n mooi plaatje van mijzelf; zou ik achter lopen?

 20. ohhhhhhhhh niks voor mij zeg,
  gelukkig is het goed afgelopen

 21. wat een ellende lijkt me dat

 22. weet je wat neg erger is? Dat je de slagboom op je dak krijgt. Dat heb ik eens zien gebeuren bij een geimproviseerde parking onder de Kennedybrug.het is wel heel lang geleden,maar ik ben nog altijd argwanend en zorg altijd dat ik vlug wegkom.

Geef een reactie