NoQParking
NoQParking

NoQParking

Beter een auto op de weg dan tien in een parkeergarage

Gatsalmazellekes was dat gisteren even lastig. De schrik van iedere automobilist, staan voor een slagboom en hij wil niet open. De auto’s achter je sluiten maar aan en je kunt geen kant meer uit. Dat was wat mij gisteren gebeurde in de parkeergarage Ceramique Noord in Maastricht. Inrijden mooi op je pinpas en als je naar buiten gaat niente, pas onleesbaar en automaat op tilt. Service kennen ze daar niet. Mag je uitstappen en proberen ergens anders te betalen, werkt niet, andere passen werken niet, en omdat je geen kaartje hebt kun je niet anders betalen. En de rij groeide. Handmatig betalen ging ook niet, de beheerder had niets aan wisselgeld. Het getoeter werd steeds luider en van alle ellende mochten we dan zo maar vertrekken. Zes euro en vijftien eurocent gespaard. Ik beklaag degene die achter ons stonden en ook niet konden betalen omdat het kwartier waarop ze uit mochten rijden verstreken was…. hihi, arme beheerder daar en dat is niks, dat plezier gun ik hem van harte.

22 Comments

 1. weet je wat neg erger is? Dat je de slagboom op je dak krijgt. Dat heb ik eens zien gebeuren bij een geimproviseerde parking onder de Kennedybrug.het is wel heel lang geleden,maar ik ben nog altijd argwanend en zorg altijd dat ik vlug wegkom.

 2. Therese

  Nu ben ik vergeten wat ik schrijven wilde, maar dat geeft niet. Het was wel spannend dat gedoe in de garage.
  (ik kom hier via Ria uit Zeeland en Fialas)
  Ik heb niet zo’n mooi plaatje van mijzelf; zou ik achter lopen?

 3. Ai, en ja ik ken het gevoel van onmacht. Mijn avontuur eindigde niet zo goedkoop, iemand anders moest voor mij betalen, pfff wat een gedoe was dat. Ik kan me trouwens voorstellen dat je je trouwdag wat gezelliger in gedachten had…

 4. Jemig, ben tijdje niet geweest en moest even checken of ik wel op de juiste site was. Mooi is het hier geworden! Hier gelukkig geen parkeergarages met nukkige apparaten. En nog gefeliciteerd met gister!

 5. kk

  Daar moest ik ook wel aan denken gister toen we terug waren in Den Haag. Ten eerste of het parkeer garage nog wel open zou zijn en dan wat als het slagboom niet open gaat, er was echt niemand daar om 1uur.

  Zie dat ik weer veel moet bijlezen hier zeg…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.