Lijmen Catalina
Lijmen Catalina

Lijmen Catalina

Het meeste werk aan een modelvliegtuig zit in het correct aan elkaar lijmen van alle componenten. Het mooiste is als je een vliegtuig in een bewerking aan elkaar kan lijmen. Helaas is dat niet het geval bij de Catalina en moet alles beetje voor beetje. De lijm die we gebruiken heeft een uurtje of vier nodig om voldoende uit te harden en we beschikken niet over zoveel ruimte dat we in die tijd een hoop andere klussen kunnen klaren. Maar dat geeft ook niet. Beter een paar dagen meer werk en goed, dan overnieuw te moeten beginnen. U ziet dat we alle middelen inzetten om e.e.a. op de plaats te houden. Ik ben de werkende man op de foto, en Humberto de man achter de camera. Wil je meer weten over onze hobby, we hebben hiervoor een aparte site ingericht, HFP ofwel Humberto’s Flying Pages. Daar kom je meer zaken tegen die met onze hobby te maken hebben. Een gedeelte van dit artikel met meer foto’s komen daar dan ook op terecht als het project Catalina is afgerond. (foto’s zijn aanklikbaar voor een groter exemplaar)

Vandaag staan we stil bij het definitieve afscheid van Pieter Bronsgeest, de zoon van Joos. Heel veel sterkte voor de familie en zijn vrienden.

15 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.