Depri vusch
Depri vusch

Depri vusch

Beter tien sardientjes in een blik dan ene in een tas…

Je gelooft het of niet, maar ik wordt een beetje depri van al die logs over de de crisisperiode, ook die van mezelf. En wat is er nu leuker dan leedvermaak. Dat ikzelf het slachtoffer was is niet eens zo’n probleem. Van de week had Antoinette zich op een ochtend uitgesloofd en iets lekkers klaar gemaakt voor tussen de middag. En ja, ik heb zo’n lieve vrouw die dat voor mij doet, dat even terzijde dus, pure luxe. Alles netjes in mijn mooie leren tas en hop, naar het werk. In de loop van de ochtend ontwaarden mijn collega’s een nogal penetrante geur. Ofwel het stonk naar vis. Verdorie, mijn vis, uit dat bakje, had zich met olie en al verplaats naar de bodem van mijn tas en lag daar een flik plasje te plegen. Gadakkie wat een zootje was dat. Ik had natuurlijk dat bakje zonder tekijken of het wel dicht was in de tas gepleurd. Uren ben ik bezig geweest met de zaak schoon te deppen, maar uiteraard, de stank verspreide zich over de prullebakken, in het keukentje maar bleef ook penetrant aanwezig in mijn tas. Die ik ’s avonds per ongeluk in de auto liet staan, u begrijpt, ook mijn auto stinkt naar een viskraam, en als je dan zo de dag moet beginnen krijg je een logje als dit.

22 Comments

 1. Zinloos gestorven dus. Als ik die vis zie hoor ik hem gillen omdat hij op een verkeerde manier dood gemaakt zou zijn aldus dat geldt voor vele vissen aldus de parij van dieren. Bij die reclame ruik ik de vis bijna door de radio heen en nu dit blogje ook nog, daar wordt mijn dag niet vrolijker van…..

 2. Ai, das minder!
  Het zal je nog flink wat moeite kosten om van die heerlijke (NOT) geur af te komen.
  Maar zo te lezen heb je al aardig wat tips gekregen, ik hoop dat ze helpen!
  groetjes,
  Elmar

 3. Hahahaha (sorry) hahahaha, je hebt gelijk, er is geen mooier vermaak dan leedvermaak. Maar eh, heb je al geprobeerd het met azijn schoon te maken. nare luchtjes ed worden door azijn geabsorbeerd. Luchtjes hebben natuurlijk ook een voordeel, zo kun je dus vanaf nu altijd op je neus afgaan als je je tas kwat bent 😉

 4. ria

  Helpen doorgesneden citroenen hier niet? Gewoon een emmer vol *lol*
  In de koelkast schijnt het wel te helpen, of is het een ui, nu begin ik te twijfelen. Ach, het trekt wel weer weg 😉
  De zon schijnt in elk geval, hier tenminste 🙂

 5. Veel ergere lucht is er naar mijn idee niet denkbaar, daar zou ik dus ook spontaan heel erg depri van worden …
  Voorlopig toch maar met een textielen tasje naar het werk dan …?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.