Depri vusch

Beter tien sardientjes in een blik dan ene in een tas…

Je gelooft het of niet, maar ik wordt een beetje depri van al die logs over de de crisisperiode, ook die van mezelf. En wat is er nu leuker dan leedvermaak. Dat ikzelf het slachtoffer was is niet eens zo’n probleem. Van de week had Antoinette zich op een ochtend uitgesloofd en iets lekkers klaar gemaakt voor tussen de middag. En ja, ik heb zo’n lieve vrouw die dat voor mij doet, dat even terzijde dus, pure luxe. Alles netjes in mijn mooie leren tas en hop, naar het werk. In de loop van de ochtend ontwaarden mijn collega’s een nogal penetrante geur. Ofwel het stonk naar vis. Verdorie, mijn vis, uit dat bakje, had zich met olie en al verplaats naar de bodem van mijn tas en lag daar een flik plasje te plegen. Gadakkie wat een zootje was dat. Ik had natuurlijk dat bakje zonder tekijken of het wel dicht was in de tas gepleurd. Uren ben ik bezig geweest met de zaak schoon te deppen, maar uiteraard, de stank verspreide zich over de prullebakken, in het keukentje maar bleef ook penetrant aanwezig in mijn tas. Die ik ’s avonds per ongeluk in de auto liet staan, u begrijpt, ook mijn auto stinkt naar een viskraam, en als je dan zo de dag moet beginnen krijg je een logje als dit.

22 Comments

 1. Tja soms gaat er wel eens wat mis

 2. Hahahahaha die spreuk!

 3. Zinloos gestorven dus. Als ik die vis zie hoor ik hem gillen omdat hij op een verkeerde manier dood gemaakt zou zijn aldus dat geldt voor vele vissen aldus de parij van dieren. Bij die reclame ruik ik de vis bijna door de radio heen en nu dit blogje ook nog, daar wordt mijn dag niet vrolijker van…..

 4. Poeh… dat zal gestonken hebben!! Maar nu vergeet je ook nooit meer om je bakje te controleren! 🙂

 5. btw: vislucht kun je wegwassen met tandpasta ( vislucht aan je handen dan , he )

 6. hihih, ik zag het helemaal voor me.
  Sja… sukkel!!! Kijk dan ook of de deksel er op zit.
  Maar geen leuker vermaak dan leedvermaak hihihihih

 7. Het is een herinnering die je vast nog lang zal heugen.
  Want dat is niet een erg aangename geur zeg.

  Wel lachen:P

 8. hahaha dan baal je wel ja

 9. aj jakkes das niet leuk,
  maar wel weer wat om te vertellen…………..

 10. En die tas voorgoed naar de Filistijnen?

 11. Ai, das minder!
  Het zal je nog flink wat moeite kosten om van die heerlijke (NOT) geur af te komen.
  Maar zo te lezen heb je al aardig wat tips gekregen, ik hoop dat ze helpen!
  groetjes,
  Elmar

 12. nu je ervaringsdeskundige bent….. volgende week weer???

 13. Ik zou hem met groene zeep in de wasmachine wassen. Dat gaat met leren sportschoenen ook.

 14. Hij kijkt behoorlijk sip, die vis. 😉

 15. ha ha, prachtig, krijg die stank maar eens weg. Ik log totaal niet over de Crises. 😉

 16. Dan lees je die logs toch niet. Die keus heb je!

 17. Hahahaha (sorry) hahahaha, je hebt gelijk, er is geen mooier vermaak dan leedvermaak. Maar eh, heb je al geprobeerd het met azijn schoon te maken. nare luchtjes ed worden door azijn geabsorbeerd. Luchtjes hebben natuurlijk ook een voordeel, zo kun je dus vanaf nu altijd op je neus afgaan als je je tas kwat bent 😉

 18. Helpen doorgesneden citroenen hier niet? Gewoon een emmer vol *lol*
  In de koelkast schijnt het wel te helpen, of is het een ui, nu begin ik te twijfelen. Ach, het trekt wel weer weg 😉
  De zon schijnt in elk geval, hier tenminste 🙂

 19. Zelfs 10 sardienen in een blik hoeft voor mij niet hoor…

 20. Veel ergere lucht is er naar mijn idee niet denkbaar, daar zou ik dus ook spontaan heel erg depri van worden …
  Voorlopig toch maar met een textielen tasje naar het werk dan …?

 21. Daar kan ik me iets bij voorstellen ….oef. Dat is niet leuk.
  Succes vandaag.

Geef een reactie