Biertjuh…
Biertjuh…

Biertjuh…

Ik ben een notoire rommelmaker volgens Antoinette. Ik verzamel alles wat los en vast zit, vroeger in de garage en tegenwoordig in een kleine berging. Van oude computers tot schroefjes en moertjes, vliegtuigonderdeeltjes, resten verf en ga zo maar door. Maar ene meneer in het Limburgse B. heeft een zeer speciale hobby. Die verzamelt bierblikjes, van de Aldi en de Lidl en het liefst zo goedkoop mogelijk. Zodra een blikje leeg is loopt de man naar buiten en gooit dat op het dak van de berging van zijn woning. Daar ziet niemand ze van de grond af liggen, alleen de buren. En in deze overigens zeer nette buurt zie je dit niet zo vaak. Waarschijnlijk spaart deze man de blikjes om ze latere aan te bieden als oud ijzer aan de loemelenboer… (klik toe see it big)


19 Comments

 1. toevalig sprak ik vandaag een man die voorwerpen uit de voormalig DDR verzamelt. Hij had kortgeleden een expositie in de buurt van Dresden opgezet van tafelgerei uit de Horeca van die dagen. Het liep storm en het publiek was wild enthousiast. Hij was aan zijn collecties gekomen door na de Wende overal het grofvuil uit te vlooien. Dus bewaar uw blauwe postbankspulletjes.

 2. @ Gerhard: Wat doe jij onder het toiletraampje van een Utrechts woonarkje?? ( *lange tong* )

  Me!: Die man/vrouw heeft een aardige verzameling daar, misschien drukt hij/zij er wel illegale euro’tjes van: om de crisis te bestrijden.
  Als de drank is in de man… zit er niks meer in het blikje.
  Ik lust nog wel een rose ’tje.
  Ownee, dat mag niet.
  Ik neem nog wel een tralalalalaatje .

 3. Misschien heeft die man er wel heel kustzinnige plannen mee,
  en wordt het kunstwerk dat hij er van maakt later voor vele miljoenen geveild! 😉
  groetjes en nog een fijn weekend!
  Elmar

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.