Opluchting bij een Big Mac
Opluchting bij een Big Mac

Opluchting bij een Big Mac

Ik ben Europeaan…. Ik ga dus alleen in Europa op vakantie.

U had al meegekregen dat ik in Linne was, en daar hoort nog iets bij. Tijdens mijn wandeling daar ontstond een redelijke druk op mijn darmen. Eerst was dat nog even de billen bij elkaar knijpen, maar alras werd de druk groter dan gepland. En waar vind je in the middle of knowhere een toilet, nergens dus. De druk werd steeds hoger, maar om daar even langs de kant te gaan zitten zonder papier met alleen maar een natte vinger was ook niets. Op weg terug naar de auto schoot me in de gedachte dat een kilometer of vijf terug bij de gemeente Echt een kleine MacDonalds lag. Dan maar voorzichtig daar naar toe. Wonder boven wonder was het papier niet op en kon ik met een gerust hart alles laten lopen. Bij het naar buiten gaan stond daar een jong meisje met een emmer en dweil en vroeg of er nog iemand was. Gelukkig stond er nog iemand anders aan een urinoir (netjes he). En ik kon met een gerust hart zeggen dat ze nog even moest wachten. De waterige Big Mac smaakte nergens naar en moest ik uit de bodem van het bakje scheuren, maar om zonder iets te nuttigen zo maar af te taaien ging me op dat moment te ver. Pffft dat luchtte op, een bezoek in twee delen dus.

21 Comments

  1. Zelfs hoge nood krijgt mij niet aan de big mac, dan eerder hun frietjes, die zijn te doen. Steek in het vervolg bij wandelingen een beetje noodpapier bij je, in de middle of nowhere kan men best even ergens hurken.

  2. Die Mc Donalds in Echt ken ik wel. De wc’s ken ik daar wel niet. Misschien maar beter zo. Een BigMac neem ik nu nooit maar wel altijd een Mc Chicken. De nieuwe Chickenwrap vind ik trouwens ook wel jammie met die honing-mosterddressing.

  3. Wat een prachtige smurf! Wat zijn we eigenlijk verwend, niet? Een groot deel van de wereldbevolking moet het in het geheel zonder McDonalds en zonder toiletpapier stellen en dan klagen wij wanneer het meer dan 5 minuten duurt voordat we erbij in de buurt zijn…Tel je zegeningen! Verder geen last meer van de darmen, overigens?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.