Opluchting bij een Big Mac

Ik ben Europeaan…. Ik ga dus alleen in Europa op vakantie.

U had al meegekregen dat ik in Linne was, en daar hoort nog iets bij. Tijdens mijn wandeling daar ontstond een redelijke druk op mijn darmen. Eerst was dat nog even de billen bij elkaar knijpen, maar alras werd de druk groter dan gepland. En waar vind je in the middle of knowhere een toilet, nergens dus. De druk werd steeds hoger, maar om daar even langs de kant te gaan zitten zonder papier met alleen maar een natte vinger was ook niets. Op weg terug naar de auto schoot me in de gedachte dat een kilometer of vijf terug bij de gemeente Echt een kleine MacDonalds lag. Dan maar voorzichtig daar naar toe. Wonder boven wonder was het papier niet op en kon ik met een gerust hart alles laten lopen. Bij het naar buiten gaan stond daar een jong meisje met een emmer en dweil en vroeg of er nog iemand was. Gelukkig stond er nog iemand anders aan een urinoir (netjes he). En ik kon met een gerust hart zeggen dat ze nog even moest wachten. De waterige Big Mac smaakte nergens naar en moest ik uit de bodem van het bakje scheuren, maar om zonder iets te nuttigen zo maar af te taaien ging me op dat moment te ver. Pffft dat luchtte op, een bezoek in twee delen dus.

21 Comments

 1. Lossen en laden heet dat:-)

 2. Het heerste hier ook vorige week ๐Ÿ˜‰

 3. Ik zag eerst het plaatje!
  Leuk.
  Maar het verhaal gaat over iets geheel anders, aandrang.

  Ja, als je moet, dan kan dat elendig zijn.

 4. Tja, wildplassen is verboden en levert een boete op, maar of dat ook voor wildkakken geldt? Dan is een BigMac misschien beter te verteren?

 5. Papieren zakdoekjes kunnen nog wel eens van dienst zijn op dit soort momenten.
  Ik zou net als Aargh maar een patatje genomen hebben(en een dikke milkshake na). ๐Ÿ™‚

 6. Die hamburgers smaken gewoon naar hamburgers hoor ๐Ÿ˜›

  En als je die in Geleen komt proeven, heb je ook nog de beste kwaliteit …

 7. weer wat geleerd, altijd papier bij je hebben je weet het dus maar nooit…………..

 8. Ik neem dan altijd een bakje koffie. Die hamburgers van McDonalds smaken nergens naar en gelukkig hebben de kinderen dat ook ontdekt.

 9. Tja, als de nood hoog is heb je er veel voor over, maar ik was toch weggegaan zonder zo’n big M, je zou er spontaan opnieuw van moeten.

 10. Als de nood het hoogst is….. is de redding nabij, in dit geval dus bij de Mac!
  Hopelijk veroorzaakte de hamburger niet nog eens voor hetzelfde probleem! ๐Ÿ™‚
  groetjes,
  Elmar

 11. ik was door gereden tot een hilton…….

 12. Ik sluit me bij Aargh aan, ik heb ook altijd een stukje papier in de tas ๐Ÿ™‚

 13. Zelfs hoge nood krijgt mij niet aan de big mac, dan eerder hun frietjes, die zijn te doen. Steek in het vervolg bij wandelingen een beetje noodpapier bij je, in de middle of nowhere kan men best even ergens hurken.

 14. Die Mc Donalds in Echt ken ik wel. De wc’s ken ik daar wel niet. Misschien maar beter zo. Een BigMac neem ik nu nooit maar wel altijd een Mc Chicken. De nieuwe Chickenwrap vind ik trouwens ook wel jammie met die honing-mosterddressing.

 15. Goed dat er een Mac is dus, alhoewl ik er zelf niet genomen zou hebben.

 16. LOL, ik log vandaag ook over een BigMac, maar dan in een heel ander licht…

 17. Wat een prachtige smurf! Wat zijn we eigenlijk verwend, niet? Een groot deel van de wereldbevolking moet het in het geheel zonder McDonalds en zonder toiletpapier stellen en dan klagen wij wanneer het meer dan 5 minuten duurt voordat we erbij in de buurt zijn…Tel je zegeningen! Verder geen last meer van de darmen, overigens?

 18. gelukkig schoot de Mac Donalds doorr je gedachten en niet in je broek ๐Ÿ˜‰

 19. Mensen bloggen vaak hun dagelijkse bezigheden en beslommeringen. Maar hun toiletgebruik(en) heb ik nog niet gezien. ๐Ÿ˜€ Ik vind op TV de reclame voor Activia al erg.

 20. Heeft MacDonalds toch nog nut. ๐Ÿ˜›
  Ik heb altijd een rol bij, in de auto en op de fiets. je weet het immers nooit.

Geef een reactie