Home Alone
Home Alone

Home Alone

Een vreemde dag gisteren, mijn vrouw en dochter hadden samen afgesproken om te gaan winkelen, dus wat het mijn taak om de wekelijkse boodschappen in huis te halen. En jeetje, ik wist niet dat alles zo goedkoop geworden was. Volgens mij was ik maar de helft van het geld kwijt wat we normaal uitgeven. En Antoinette is er ook nog niet achter wat ik vergeten ben. Nu moet ik dat natuurlijk ook niet te hard roepen anders kan ik iedere week de boodschappen gaan halen. Ik was ook veel sneller weer terug dan anders. Het enige minpunt daaraan was dat ik ook zelf alle boodschappen kon gaan opruimen. Omdat het dan nog vroeg is, kun je uiteraard ook zelf even aan de wandel (met auto, duhuh). Naar Maasbracht, Linne, Echt, Schimmert om net weer op tijd thuis te zijn… In Schimmert ligt het modelvliegveld, de andere plaatsen komt u op een andere dag nog wel eens tegen. Helaas werd het weer later op de dag behoorlijk slechter. Maar alle beetjes droog zijn lekker maximaal meegenomen.
Onderstand brandstofmodel (20 cc motor) was helemaal nieuw en had nog niet gevlogen. Ik denk dat de goeie man blij was toen het weer heel op de grond stond, want eigenlijk waaide het wat te hard voor een “Maiden flight”. Uiteindelijk komen ze allemaal wel beneden, maar toch houden we ze het liefste heel (als fotograaf mag ik er nog wel eens genieten van een mooie crash…).

17 reacties

 1. Boodschappen moeten zo af en toe gebeuren, maar helaas ben ik de enigste met een rijbewijs, en dus altijd de klos!
  Mooie foto van een fraai vliegtuig!
  Ik kan me voorstellen dat een flinke crash geweldig is voor een fotograaf! 😉
  groetjes en nog een fijne zondag!
  Elmar

 2. het scheelt behoorlijk waar je boodschappen gaat doen, bij Bas ben ik de helft minder kwijt in vergelijking met AH..vandaag is het hier lekker weer, alhoewel het zonnetje weer weg is, misschien dat je je toch die foto kan maken..en ja crashen is dan wel leuk met zo’n vliegtuigje waar geen mensen in zitten..mooie foto!

 3. Boodschappen doen is toch appeltje -eitje?
  Lijstje erbij en /of natte vingerwerk.
  En anders is er vast nog wel een snackbar om de hoek mocht je wat vergeten zijn.

  Vliegtuigjes en spelen:

  The difference between men and boys…
  is the size
  of their toys… ( *grijns* )

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.