Kiepkes
Kiepkes

Kiepkes

Ja hoor taddaaaa, hier zijn onze nieuwe kippen. Ze stonden heel zielig te staan in een zaak in het centrum van Roermond. De zaak wordt opgeheven en alles gaat in de verkoop. Van tafels tot vitrine en uiteraard de winkelwaar die nog over is. Het was best een mooie (en dure) zaak. En daar stonden zielig ergens in een vensterbank nog een aantal kiepkes. Nou ja, een hen en een haan hebben ze ons wijsgemaakt. Mijn vrouw was op slag verliefd op deze mondgeblazen circa 15 centimeter hoge glazen beesten en ik zie er ook wel wat in. Ze moeten nog een plaatsje verdienen waar ze veilig voor onze katten in alle rust verder mogen leven. Het grootste voordeel is dat ze met weinig tevreden zijn en niet in alle vroegte herrie beginnen te maken. Verder was het kortingspercentage zo hoog dat we van de prijs ook geen hartverzakking konden krijgen dus…


24 reacties

  1. Marijke

    Bij mijn vriendje hebben we echt kiepkes in de tuin, daar hebben we ook eitjes van. Helaas ook een beetje lawaai… maar dat hebben we er wel voor over 😉 Deze kiepkes vind ik ook heel erg leuk!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.