Kiepkes
Kiepkes

Kiepkes

Ja hoor taddaaaa, hier zijn onze nieuwe kippen. Ze stonden heel zielig te staan in een zaak in het centrum van Roermond. De zaak wordt opgeheven en alles gaat in de verkoop. Van tafels tot vitrine en uiteraard de winkelwaar die nog over is. Het was best een mooie (en dure) zaak. En daar stonden zielig ergens in een vensterbank nog een aantal kiepkes. Nou ja, een hen en een haan hebben ze ons wijsgemaakt. Mijn vrouw was op slag verliefd op deze mondgeblazen circa 15 centimeter hoge glazen beesten en ik zie er ook wel wat in. Ze moeten nog een plaatsje verdienen waar ze veilig voor onze katten in alle rust verder mogen leven. Het grootste voordeel is dat ze met weinig tevreden zijn en niet in alle vroegte herrie beginnen te maken. Verder was het kortingspercentage zo hoog dat we van de prijs ook geen hartverzakking konden krijgen dus…


24 Comments

 1. Marijke

  Bij mijn vriendje hebben we echt kiepkes in de tuin, daar hebben we ook eitjes van. Helaas ook een beetje lawaai… maar dat hebben we er wel voor over 😉 Deze kiepkes vind ik ook heel erg leuk!

 2. Oh, die zouden bij mij idd niet lang leven…. vanwege idd de katten…..
  have fun met de kippu en ik hoorde van mijn dochter idd dat je in Roermond heeeel leuk kunt shoppu!!
  (moet ik eigenlijk ook eens doen) Groetje Silly

 3. Ai een nijlpaard ep de kast? Als dat maar goed gaat….
  Haha, zonder dollen, prachtig vormgegeven stel heb je daar op de kop getikt. Ik kan me helemaal voorstellen dat je daar op gevalen bent 🙂

 4. Sanne

  We kunnen bijna onze eigen dierentuin beginnen. Een kip, een hen, een paard, een paar olifanten en twee zeer gevaarlijke tijgers … en dat allemaal in de woonkamer 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.