Een mooi weekend in Remunj
Een mooi weekend in Remunj

Een mooi weekend in Remunj


Het was een mooi maar druk weekend. Als je zo lang ieder weekend achter de orchideeen hebt gezeten en gesmeekt naar beter weer moet je er ook gebruik van maken als het dan komt. Gisteren waren we in Roermond. Een gezellige stad in het midden van Limburg. Dat het daar koopzondag was, was meegenomen. Tenminste voor Antoinette. Maar daar ging het niet om, een beetje de benen strekken en uitwaaien was het devies. Oh ja, en we zijn twee kippen rijker. De heer op de bovenste foto bewees dat een levend standbeeld beter in het straatbeeld past dan een gekke oude man. En als je dan lekker op het terras een kop koffie besteld krijg je wat op de onderstaande foto staat, koffie, likeurtje met slagroom, een koekje, een borrelglas water en de rekening voor twee personen). Als u het terras zoekt, recht tegenover het stadhuis, niet te missen. Bij terugkomst ben ik nog even naar het model-vliegveld geweest en in de avond ben ik eens met droog weer avond-foto’s gaan maken in Mestreech samen met mijn collega. Ongetwijfeld zal Frank daar de komende woensdag op terugkomen. U ziet, een druk dagje, maar wel een met een gouden randje. U kunt op de foto’s klikken voor een schrikbarend groot formaat… en kunt u zien wat we betaald hebben voor die luxe.


24 Comments

  1. Maar achteneneenhalve gulden voor twee kopjes koffie? Grappig. Tien jaar geleden zouden mensen het etablissement in kwestie hebben aangelaagd voor oplichting…Maar tijden -en vooral prijzen blijkbaar- veranderen. Fijn dat jullie zo genoten hebben.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.