De tuinen van Appeltern
De tuinen van Appeltern

De tuinen van Appeltern

Gisteren waren we niet op de braderie van Gebrook dus. Voor de drukte begon zaten we al in de auto op weg naar Appeltern om daar de tuinen te bezoeken. Het was inmiddels alweer wat jaren geleden dat we daar waren en we willen af en toe wel eens weten wat er allemaal voor nieuws is op tuingebied. En dan zijn voorbeeldtuinen een prima oplossing. Voor ons is het meer een bevestiging van wat we al jaren willen, maar ook dat is een goede reden om af en toe eens eropuit te gaan. De foto’s tonen een kleine impressie van wat we gezien hebben. De foto van Gisteren is een jaar of twee geleden gemaakt en is een japans tuinshuisje. Niet hetgeen onze voorkeur heeft, want dat staat hieronder. En wat gebeurd er halverwege het bezoek, net op het verste punt van het park. Shit, hell and disaster, de batterij van de camera leeg, en de reserve batterij in de auto… Twee kilometer heen en twee kilometer weer terug lopen voor zo’n klein onderdeel omdat ik voor het gewicht de fototas maar in de auto had gelaten. Antoinette was, heel verstandig, lekker in het zonnetje blijven zitten. Want dat was wel prettig, de hele dag mooi weer. Van die dagen mogen er meer in een jaar zitten. U mag klikken op de foto’s, ze worden dan heeeeeel groot’.

19 Comments

  1. Wij zijn vorig jaar ook naar de tuinen van Appeltern geweest, een echte aanrader voor een leuke dag uit. En inderdaad ff heen en weer naar de parkeerplaats is een heeeeel eind lopen.

    Fijne dag nog

  2. Om dat soort problemen te voorkomen, heb ik er een gewoonte van gemaakt om de reserve-batterijen van mijn camera altijd in mijn broekzak te hebben. Bijkomende voordeel is dat er geen sprake is van krachtsverlies bij koud weer.

  3. Ja ja ja, Appeltern is mooi. Wij waren er in de meivakantie, maar het was zo groot en zo veel, ik heb wel wat gefotografeerd, maar het valt in het niet bij wat er in mijn hoofd zit. Ik heb toen voorrang gegeven aan de Betuwe. En ik heb Appeltern met een tevreden gevoel verlaten, want ik was na het zien van alles best tevreden met mijn eigen tuin.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.