Braderie Hoensbroek
Braderie Hoensbroek

Braderie Hoensbroek

Vandaag wordt hier in Gebrook de jaarlijkse braderie gehouden. Dat houdt voor ons in dat er hier voor mijn deur aardig wat mensen voorbij komen. Een gedeelte van de braderie is in het Centrum en de rest (een kleiner gedeelte) boven op de Akerstraat. Alleen als je van de ene kant naar de andere kant wil moet je bij mij langs. Als het weer een beetje meezit ga ik nog even kijken, of we vluchten gewoon vroeg weg. Want als we wachten komen we er met de auto niet meer in of uit. Ik ben benieuwd of het dit jaar weer even druk wordt als anders. Vroeger was het hier bijna een alleenrecht om dan te mogen verkopen. Nu heeft iedere stad of dorp met dit soort dagen gewoon de winkels open. Ergens jammer, het was altijd megadruk dan in Gebrook. Dat ze heel Gebrook al de avond voor de Braderie afzetten moeten we maar op de koop toe nemen. Had ik maar niet in het centrum moeten gaan wonen. Voor de slimmeriken onder u, ik durf te wedden dat u mij hieronder kunt vinden.


(click) Waarschijnlijk zijn we hier…

14 Comments

  1. In Leeuwarden in op Hemelvaartsdag altijd een grote bloemetjesmarkt. Ik vermijd dat soort plaatsen en gelegenheden waar je over de koppen kunt lopen maar liever. Zo’n rustiek plekje als op jouw foto trekt me veel meer.
    Wat jullie ook gaan doen, maak er een mooie dag van!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.