Naar de garage
Naar de garage

Naar de garage

Zelfs een KIA met vijf jaar garantie moet af en toe een servicebeurt hebben om aan de garantievoorwaarden te kunnen voldoen. Vandaag moet mijn monster naar de garage. Doorsmeren en olie verversen zullen we maar zeggen. Als ik de garage geloof moet je dat ieder half jaar laten doen. In mijn geval komt het nu wel gunstig uit zo vlak voor de grote vakanties, want er dienen nog twee ritjes naar Frankrijk (Bretagne) gemaakt te worden om de spullen voor de vakantie van mijn dochter en haar vrienden even te brengen en te halen. Als je met vier personen in een Ford Ka van een jaar of twaalf naar Frankrijk wil, is er geen plaats meer voor bagage, laat staan voor de tent. En ik rij graag, dat scheelt. Maar eerst even naar de garage, ik hoop alleen niet dat ik hem zo terug krijg…


Even doorsmeren, lekker toch…

16 Comments

 1. Sanne

  Ik heb inderdaad geluk met zo’n vader.
  Maar het is wel dat hij het zelf aanbood, want had het hem niet durven vragen.
  Bang voor gek verklaard te worden … maar dat valt dus reuze mee!

  Thnks dad!!

 2. Met 4 man in een ford Ka naar frankrijk? Dat zal een knus ritje worden denk ik. 😉
  Voor Kiss fans is die kever natuurlijk fantastisch, maar ik zou er toch niet echt in gezien willen worden.

  Ieder half jaar doorsmeren en olieverversen lijkt mij een beetje overdreven. Maar ja, het personeel van de garage moet ook geld verdienen zullen we maar denken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.