365 dagen plaatjes
365 dagen plaatjes

365 dagen plaatjes

Af en toe heb ik al het idee dat mijn blog een fotoblog aan het worden is. Daarom plaats ik de plaatjes die ik echt mooi vind in het vervolg op mijn fotoblog. Hier verandert er helemaal niets, er komt aan de andere kant gewoon wat extra’s bij. Ik probeer daar iedere dag een mooie foto te plaatsen die ik zelf gemaakt heb met informatie erbij en ben zelfs aan het overwegen om daar mee te doen aan diverse programmaes die er draaien. Zoal o.a. SWF (skywatch friday)waar reeds door diverse bloggers aan wordt meegedaan. En nee, u hoeft niet te verhuizen… Ik blijf gewoon hier mijn verhalen schrijven.


(click) Mijn Fotoblog…

20 Comments

  1. In mijn linkenlijst heb ik een paar fotologs staan, maar ik bezoek ze bijna niet. Ik vind het erg moeilijk om op foto’s te reageren of ze moeten al heel apart zijn.

    Zelf hou ik meer van de mix. Bijvoorbeeld een foto of iets anders grafisch dat een textlogje ondersteund. Als het dan teveel foto’s worden, dan zet ik dat weg onder ‘lees verder’ of link ik het uit via thumbnails en simpele omschrijvinglinks.

  2. SWF is erg leuk, ik werd alleen zo abrubt van mijn uitzicht weggerukt dat ik ook dat een beetje vergeten ben. misschien pak ik het wel weer op en een foto blog is een prima idee, je maakt hele mooie foto’s

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.