Het strijkijzer
Het strijkijzer

Het strijkijzer

Nee, niet de Citroen DS19 of zo, maar ons strijkijzer. U weet wel, dat was kapot. Erger nog, voor Tefal dan, het is nog steeds kapot en kon niet meer gerepareerd worden. Voor ons een meevaller, want nu hebben we een compleet nieuw strijkijzer gekregen. De achterstallige strijk is keurig weggestreken en we kunnen weer alles aan. En dat was ook wel nodig na dit warme weekend. Gisteren zijn we voor de afwisseling eens niet op pad geweest maar hebben we thuis wat noodzakelijke werkzaamheden verricht. Ik mag dan wel vakantie hebben, Antoinette moet gewoon werken. Het enige wat ik gisteren noge gedaan heb is even naar het modelvliegveld gaan. Rustig weer en lekker zon kun je niet laten gaan. Dat heb je tenslotte niet iedere dag.


Even een berg strijken…

19 Comments

  1. @ Anders : strijkvrije kleding is ergens mee gecoat, en dat maakt voor gevoelig volk het dragen minder prettig, je gaat zweten. En als je strijkt passen de stapltjes beter in de kast.
    @Me : leuke echtgenoot ben jij, A. de was laten strijken, jij lekker naar je speeltjes, en dan moet ze ook nog werken.

  2. Ons (stoom)strijkijzer kostte een tientje. Nieuw. Paar jaar geleden gekocht en hij doet’t nog steeds prima. Onvoorstelbaar voor mij dat er mensen zijn die zo’n duur ding kopen met een soort van stoom-oplaadapparaat. Ik zie de toegevoegde waarde daar niet zo van in.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.