Nieuw project
Nieuw project

Nieuw project

We hebben besloten dat er op het terras een tuinkast moet komen waar we wat verschillende zaken in kunnen zetten die we nodig hebben voor de tuin en de planten in en om het huis. Zoals potten, vazen, zaden, klein gereedschap en ga zo maar door. En uiteraard komen er wat planten in te staan. Daarom heb ik gisteren maar eens wat plaatmateriaal aangeschaft en begin ik vandaag met het op maat zagen van alle delen. Bij het vervoer in de KIA kwam ik per ongeluk met de duim even tussen twee platen in, bloeden zeg, als een rund. pijn deed het niet echt, maar er is wel een stuk behang van de duim af. Dat wordt nog voorzichtig zagen vandaag, en vooral voor en na het zagen de vingers tellen. Uiteraard worden er enkele foto’s gemaakt van de vorderingen en de bouwbeschrijving als het gelukt is. Maar gezien de vorige meubels van mijn hand heb ik daar geen twijfels over.


Mijn zaagtafel…

21 Comments

  1. De meeste ongelukken schijnen nog steeds tijdens het klussen in en rond huis te gebeuren. Doe maar voorzichtig, want ongelukjes met die zaagtafel lijken me allerminst fijn, dat kost je meer dan een stuk je behang van vinger of duim …

  2. Nooit begrepen waarom de aan/uit-knop op zaagtafels zo zit dat de zager zich er naar toe moet buigen om hem te bedienen. Ik zie dat R ook steeds doen en ben altijd bang dat hij een keer zijn neus eraf zal zagen. :-s Succes met de klus. Sommige mensen zitten nu eenmaal nooit lang stil. šŸ˜‰

  3. Ja, maar met die andere meubelen was je misschien niet zo geblesseerd….. Voorzichtig aan, hoor! Ik voel nog steeds mijn bijna helemaal afgehakte vingertopje… Je ziet er niks meer van, maar dat bloedde ook vreselijk toen.

  4. Mooie zaagtafel! Daar moeten je vingers dus echt niet tussen komen, hou je helemaal niks meer over volgens mij.
    Succes met de klus en hopelijk geen beschadiging meer van lichaamsdelen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.