De doorzichtige handtas
De doorzichtige handtas

De doorzichtige handtas

Toen we in de auto zaten om even wat boodschappen te halen zocht A iets in haar tas en maakt de opmerking dat daar eigenlijk licht in moest zitten voor als je wat kwijt bent. Dat is uiteraard vragen om opmerkingen en we kwamen uiteindelijk op een doorzichtige handtas uit. Er zitten natuurlijk wat nadelen aan.e Anderen weten ook wat er allemaal inzit en ik kan me voorstellen dat er zaken inzitten die je niet aan iedereen wil laten zien. Van het doosje tampons tot aan de boterhammen, alles is zichtbaar. Dat houdt je ook alert op het tijdig opruimen. De uitvinding van het jaar, alleen, die dingen blijken al te bestaan. Zoals onderstaande van D&G.


De handtas…

18 Comments

 1. ha wel grappig,
  maar zo,n tas bestond 20 jaar geleden al.
  ik was ooit op zo,n giga hardrock concert en daar liepen meiden met die tassen,
  je zag idd echt alles, niks voor mij
  😉

 2. Er zijn van die leuke tampon-houdertjes die lijken op een lipstick, de boterhammen gaan gewoon in een lunchtrommel in de doorzichtige tas. Verder is het natuurlijk een briljant idee. Jammer dat een ander het ook al had bedacht.

 3. Lijkt me niet taktisch zo’n doorzichtige handtas. Maar ja, voor je het weet is het een rage. Met de extra kosten voor designer opbergdoosjes omdat idd bepaalde zaken niet gezien mogen worden. Je weet het nooit met de mode perikelen tegenwoordig.

 4. Het ding ziet er duur uit, maar zo is het toch eigenlijk gewoon een plastic zak met een paar handgrepen. Een tas die bij de Blokker voor een paar euro te koop zou moeten zijn. Echter de initialen van de bedenker/ontwerper doen erger vermoeden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.