Het is mooi vandaag

Het is mooi vandaag

Over de verkiezingen zal ik het vandaag maar niet hebben, ook over zinloze onderzoeken zal ik mijn mond dichthouden, en waar ik het wel over zou willen hebben vertel ik morgen wel. Dit logje is alleen maar om u een beetje nieuwsgierig te maken. Het heeft te maken met grijs/zwart, groen en blauw, en dat is alles wat ik erover zeg. Voor de rest heb ik niet veel te vertellen vandaag. Erger nog, ik was te druk bezig met andere zaken en daardoor had ik geen tijd om inspiratie op te doen. En af en toe voor ene keer moet dat kunnen. Ik zou zeggen stem ze vandaag, CUTM.

16 Comments

  1. Ik ga niet stemmen nadat balkellende na dat referendum riep (meerderheid in Nederland stemde NEE tegen de Europese grondwet) dat de burgers er te dom voor waren! Gewoon boycotten die mislukte remake van Harry Potter!

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: