Het is mooi vandaag

Over de verkiezingen zal ik het vandaag maar niet hebben, ook over zinloze onderzoeken zal ik mijn mond dichthouden, en waar ik het wel over zou willen hebben vertel ik morgen wel. Dit logje is alleen maar om u een beetje nieuwsgierig te maken. Het heeft te maken met grijs/zwart, groen en blauw, en dat is alles wat ik erover zeg. Voor de rest heb ik niet veel te vertellen vandaag. Erger nog, ik was te druk bezig met andere zaken en daardoor had ik geen tijd om inspiratie op te doen. En af en toe voor ene keer moet dat kunnen. Ik zou zeggen stem ze vandaag, CUTM.

16 Comments

 1. Uw leuze was reuze.

 2. nou ik ben toch zo nieuwschierig en dan moet ik ook nog zo lang wachten………………………

 3. vaagheid. We zullen zien. Ik heb werkelijk geen idee.

 4. Ik ga niet stemmen nadat balkellende na dat referendum riep (meerderheid in Nederland stemde NEE tegen de Europese grondwet) dat de burgers er te dom voor waren! Gewoon boycotten die mislukte remake van Harry Potter!

 5. Tot morgen….

 6. Ja, dat komt er nu van als je elke dag twee blogs wilt onderhouden … 🙂

 7. Raadselachtig hoor, gene idee. Stemmen gaan we straks nog doen…

 8. De nieuwe jurk van Antoinette?

 9. als ik straks gestemd heb ga ik even kijken of de Maas nou echt zo blauw is als op jou kopfoto. Kan dat niet een beetje minder?

 10. Tja, dat is wel een heel vaag logje…

 11. Het is een echte cliffhanger dus 😉 tot morgen

 12. Kan bijna niet wachten tot morgen……… 🙂

 13. Wij gaan pas zondag stemmen, dus hebben we nog even tijd om te denken. Vergeet zelf maar niet om te gaan stemmen. 😉

 14. Logje van niks dat nergens over gaat…hm

 15. Je hebt er toch een logje van gemaakt, en voor het vervolg kom ik morgen gewoon weer even terug.
  Fijne dag vandaag.

Geef een reactie