Over en uit
Over en uit

Over en uit

Dag vakantie, je bent voorbij, er is niets meer over van al die vrije dagen. Maar het was het waard. Gelukkig heeft de week nog maar 4 dagen, Dat is wel lekker als je weet dat er voorlopig geen vrije dagen meer inzitten wegens de vakanties van anderen. Als afsluiting en op verzoek, de tuinkast in de herhaling, maar nu ingericht…(click picture) De tuinkast

17 Comments

 1. Ben een paar dagen niet op bezoek geweest, maar heb je die kast zelf gemaakt of zelf in elkaar gezet?
  spiegel erbij, helemaal up to date. En ja als mensen brood op de plank willen hebben zullen de meesten van ons er iets voor moeten doen. De tijd van kaviaar is altijd maar kort.

 2. Ik wist niet wat ik me bij een tuinkast moest voorstellen. Maar nu je hem af hebt en geplaatst en gevuld, moet ik zeggen dat hij mijn verwachtingen ovetreft. Een smaakvol geheel, mag ik gerust zeggen.

 3. We moeten het nu van de weekenden hebben, en de avonden, tot de vakantie, en daarna tot kerst.
  Ik tenminste.

  Ach ja, vrij zijn is leuker dan werken, maar er werken is op zich ook niet altijd even vervelend.

 4. Schitterend. Met zo’n terras hoef je niet naar verre landen op vakantie. In elk geval is het dan in de weekenden genieten (en toch ook ’s avonds door de week, is te hopen).

 5. Succes weer Me, het zal even wennen zijn.
  Dat geloof ik.
  Maar vergeet niet, als die andere hun vakantie gehad hebben, ben jij weer aan de beurt.
  Dat lijkt me toch ook een goed vooruitzicht.
  De kast is echt mooi geworden..!!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.