De tuinkast is klaar
De tuinkast is klaar

De tuinkast is klaar

Het was een druk weekje, afgelopen week. Passen, meten, zagen, schroeven, lijmen, schuren, schilderen en tussendoor uiteraard ook ontspanning door inspanning. Maar het resultaat van de tuinkast mag er zijn. Al zeg ik hetzelf, en A. ook. Ik toon alleen het kale model, zodat u een voorbeeld heeft. De maat, 122 breed en 205 meter hoog, de onderzijde 40 breed en de bovenzijde 25 breed.e Gekost heeft de kast inclusief verf, schroeven, hout, lijm en denkwerk ca 100 euro. Pin u niet vast op de hoogte, 20 cm extra mag best, maar dat paste niet onder ons afdak. Daarnaast heeft mijn dochter zich een nieuwe auto gekocht, het Kaatje was wat aan de oude kant geraakt en had wat mankementjes. Het nieuwe voertuig van haar wordt een Renault Megane met het beruchte kontje. Daarmee kan ze ook wat makkelijker op vakantie gaan naar France… Ze werkt er ook voor, dus dat mag geen probleem zijn.(click picture) De tuinkast

12 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.