Het Pinksteren
Het Pinksteren

Het Pinksteren

Na een heerlijk Diner met een paar glazen wijn besloot ik eens langzaam huiswaarts te keren. De AH bij het station was nog open en ik wandelde daarheen om nog een fles witte wijn voor thuis te kopen. Nu nog de fiets halen die ik bij het vrijthof geparkeerd had en dan naar huis, TV kijken met een wijntje erbij. Het was tenslotte Pinksteren. Op het Vrijthof was het nog behoorlijk druk in de Horeca en het was zoeken geblazen tussen alle studentenfietsen, maar waar ik ook keek, mij stalen ros was onvindbaar, terwijl ik zeker wist dat hij hier ergens bij een hek stond. In de tussentijd had ik alweer dorst gekregen en ik vreesde dat ook deze fles het niet zou halen tot thuis. Toen hij leeg was zette ik hem maar op het muurtje waar ik dacht dat mijn fiets had gestaan en ging lopend naar huis. De volgende dag stond de lege fles er nog, en naast de fles… Juist.
(dit verhaal is verzonnen bij de foto, die wel degelijk bij het Vrijthof in Maastricht is gemaakt)


(click picture) Gestolen…

17 Comments

  1. Mooi realistisch verhaal Me!
    De hoofpersoon zal wel vrolijk zijn thuis gekomen, ondanks de vermiste fiets, na een fles wijn te hebben leeggedronken! 😉
    groetjes en nog een fijne zondagavond!
    Elmar

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.