De dag van gisteren
De dag van gisteren

De dag van gisteren

Dat leek een beetje op werken gisteren. Met al die autoperikelen, het stemmen, werken, hobby had ik toch heel wat achterstallig andere werk. Auto uitproberen, winkelen, winkelen en nog eens winkelen, de planten verzorgen, wat foto’s archiveren en ga zo maar door. Erg zwaar allemaal, geloof me, maar niet heus. Voor de afwisseling wilde ik eens gaan winkelen in een AH XL, en aangezien de enige hier in het zuiden in Maastricht zit, in de Brusselse poort, was dat de eerste rit. En waar hebben we gewinkeld?, in de C1000 die daar ook ligt en wat we eigenlijk een veel fijnere, en goedkopere, winkel vinden.e Dus niks AH… Maar helaas, ze hadden geen gamba’s, en die stonden op het menu voor de avond. Dus daarna nog even het centrum van Maastricht in geweest voor de gamba’s en de noodzakelijke opkikkertjes van Nespresso. Snel naar huis, boodschappen uitladen en naar Roermond, om daar eens lekker rustig door de stad te wandelen, en te genieten van onze middagmaaltijd, een bordje maaltijdsalade met wat brood bij V&D. Helaas zag dat er niet uit, en hebben we maar een Pizza genomen met een glas wijn, als je toch van je dieet afwijkt moet je dat meteen goed doen. En de rust die we zochten viel ook al in duigen want er was kermis in de stad. Een hoop herrie en daarnaast hadden ze ook nog een aantal straatorgels op laten draven, nog meer herrie dus.e Aan de andere kant levert het dan een stukje extra gezelligheid op. Thuis gekomen voor de eerste keer gamba’s uit hun jasje gedaan en de ingewanden verwijderd. A. heeft ze lekker klaar gemaakt en daarna ben ik een half uur kwijt geraakt. En dan praat ik nog niet over de foto’s uitzoeken en dit logje maken en alle reacties die ik tussendoor nog even moest plaatsen. Een gewone zaterdag dus… maar wel ene met genieten erbij. De foto is van een eerder bezoek aan Remunj, toen was het er wel rustig.(click picture) levend standbeeld

15 reacties

  1. Dat autorijden staat me nog wel aan, zeker in geval van een nieuwe auto, maar winkelen is echt niet aan mij besteed, om over gamba’s maar niet te spreken. Maar ach, als jij er maar een aardige dag aan hebt overgehouden …

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.