De dag van gisteren

Dat leek een beetje op werken gisteren. Met al die autoperikelen, het stemmen, werken, hobby had ik toch heel wat achterstallig andere werk. Auto uitproberen, winkelen, winkelen en nog eens winkelen, de planten verzorgen, wat foto’s archiveren en ga zo maar door. Erg zwaar allemaal, geloof me, maar niet heus. Voor de afwisseling wilde ik eens gaan winkelen in een AH XL, en aangezien de enige hier in het zuiden in Maastricht zit, in de Brusselse poort, was dat de eerste rit. En waar hebben we gewinkeld?, in de C1000 die daar ook ligt en wat we eigenlijk een veel fijnere, en goedkopere, winkel vinden.e Dus niks AH… Maar helaas, ze hadden geen gamba’s, en die stonden op het menu voor de avond. Dus daarna nog even het centrum van Maastricht in geweest voor de gamba’s en de noodzakelijke opkikkertjes van Nespresso. Snel naar huis, boodschappen uitladen en naar Roermond, om daar eens lekker rustig door de stad te wandelen, en te genieten van onze middagmaaltijd, een bordje maaltijdsalade met wat brood bij V&D. Helaas zag dat er niet uit, en hebben we maar een Pizza genomen met een glas wijn, als je toch van je dieet afwijkt moet je dat meteen goed doen. En de rust die we zochten viel ook al in duigen want er was kermis in de stad. Een hoop herrie en daarnaast hadden ze ook nog een aantal straatorgels op laten draven, nog meer herrie dus.e Aan de andere kant levert het dan een stukje extra gezelligheid op. Thuis gekomen voor de eerste keer gamba’s uit hun jasje gedaan en de ingewanden verwijderd. A. heeft ze lekker klaar gemaakt en daarna ben ik een half uur kwijt geraakt. En dan praat ik nog niet over de foto’s uitzoeken en dit logje maken en alle reacties die ik tussendoor nog even moest plaatsen. Een gewone zaterdag dus… maar wel ene met genieten erbij. De foto is van een eerder bezoek aan Remunj, toen was het er wel rustig.(click picture) levend standbeeld

15 Comments

 1. Wat een drukke dag heb je ervan gemaakt.

 2. Ik kan er uren na kijken. Prachtige kunst.

 3. ik vindt jou een geweldide man lekker winkelen……………..’
  goed zo A.

  en je hebt gelijk geen ongetogen woord dat wil je niet weten…………………….
  ik ben zowat dood denk ik!!!!

 4. Dat noem ik nog eens een heerlijke dag

 5. Bij het lezen van dit stukje is het of ik de woorden snel sneller nog sneller ergens hoor. Ik word er w3at jachterig van. Gamba’s zullen best lekker zijn, maar ik lust ze niet.

 6. Ik ben benieuwd wat de ‘Brain wash’ oranje winkel op de foto 🙂

 7. Heerlijk zo’n dagje winkelen, met je nieuwe auto! 🙂
  Gamba’s mmmmmm!
  groetjes,
  Elmar

 8. Dat autorijden staat me nog wel aan, zeker in geval van een nieuwe auto, maar winkelen is echt niet aan mij besteed, om over gamba’s maar niet te spreken. Maar ach, als jij er maar een aardige dag aan hebt overgehouden …

 9. Heerlijk zeg, ik ben ook zo gek op gamba’s. Het was wel druk maar genoten heb je wel! Ik vind de AH ook maar niks en toch vaak duurder

 10. Je kan ook kijken wat er in de winkel te koop is, en daar dan je menu op baseren, das veel makkelijker.

  AH trekt me sowieso niet, wegens te duur.

 11. Brusselse poort, dat winkelcentrum heb ik nog zien bouwen. Ik zat ernaast op school, we trilden haast uit onze schoolbanken als er geheid werd. Er kwam toen op kruideniersgebied alleen een merkwaardige supermarkt/warenhuiscombinatie genaamd Miro waar je tropische vruchten kon krijgen, dat was in die tijd heel bijzonder.
  Wat gamba’s betreft hier nog een tip: http://www.oneworld.nl/index.php?articleId=12468&page=2

 12. Een dieet is zo wie zo toch niet goed 😉 en een auto moet je inderdaad testen. en blijven testen

 13. gamba’s ontjassen…..?? een wereld van onbegrip gaat open.

 14. Nou dat klinkt toch erg aangenaam allemaal, pizza en gamba’s en wijn, tjonge! Het beste is ook om gewoon in het weekend maar niet te lijnen 😉

 15. Noem je dit achterstallig werk – winkelen, winkelen en nog eens winkelen

Geef een reactie