Gisteren waren we even op bezoek in Den Bosch. We hebben keurig geparkeerd in de Arena en vandaar de stad wat doorgestruind. Uiteindelijk belandde we in een derde wereld winkel. Als ik daar binnen ben heb ik altijd de neiging om wat leuks mee te nemen met de gedachte dat het besteedde geld in ieder geval goed terecht komt. Naast de lidmaatschappen van enige organisaties die daar goed werk verrichten denk ik dat met het kopen van dit soort zaken we ook de economie daar een handje helpen. De aankoop van gisteren was een aardewerk nijlpaard. Voor ons is het Nelly lll, de eerste was een pluche beestje, de tweede een beestje van ik dacht speksteen. De spekstenen uitvoering komt overigens ook uit een derde wereld winkel.(click picture) Nelly

18 Comments

  1. Altijd een schot in de roos, zo’n aankoop, in meerdere opzichten. Off topic: die file begon op het punt vlak na de afslag naar Den Bosch – Centrum. Dus je kunt jezelf ook nog tot mazzelpik van de dag kronen…

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.