Nelly en de derde wereld
Nelly en de derde wereld

Nelly en de derde wereld

Gisteren waren we even op bezoek in Den Bosch. We hebben keurig geparkeerd in de Arena en vandaar de stad wat doorgestruind. Uiteindelijk belandde we in een derde wereld winkel. Als ik daar binnen ben heb ik altijd de neiging om wat leuks mee te nemen met de gedachte dat het besteedde geld in ieder geval goed terecht komt. Naast de lidmaatschappen van enige organisaties die daar goed werk verrichten denk ik dat met het kopen van dit soort zaken we ook de economie daar een handje helpen. De aankoop van gisteren was een aardewerk nijlpaard. Voor ons is het Nelly lll, de eerste was een pluche beestje, de tweede een beestje van ik dacht speksteen. De spekstenen uitvoering komt overigens ook uit een derde wereld winkel.(click picture) Nelly

18 Comments

  1. Ik geef heel graag een cadeautje gekocht in een wereld winkel. Ooit vond ik er een prachtige ijzeren hond voor mijn broer en elke keer als ik die zie denk ik, ja dat was een goede koop.

  2. Altijd een schot in de roos, zo’n aankoop, in meerdere opzichten. Off topic: die file begon op het punt vlak na de afslag naar Den Bosch – Centrum. Dus je kunt jezelf ook nog tot mazzelpik van de dag kronen…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.