De Rouwkaravaan…
De Rouwkaravaan…

De Rouwkaravaan…

De rouwkaravaan krijgt een rouwcaravan erbij. Stomtoevallig trof ik tijden een van mijn surftochten op het wereldwijde web een site aan waar ze onderstaande caravan hebben. Je kan deze daar kopen, maar voor de vakantieganger die zijn laatste afscheid in stijl wil houden kun je hem ook huren. Zo kan de familie de uitvaart in eigen hand houden. Daarnaast zie ik ook nog wel enkele andere toepassingen hiervoor. In dat opzicht zijn we uiteraard vrij inventief. Gezien de reclame zullen ze wel geen probleem hebben met het plaatsen van de foto


De rouwcaravan

18 Comments

  1. Sjezus, dat je in een aanhangwagen, getrokken door een Opel Astra of iets dergelijks, naar je laatste bestemming wordt vervoerd. Ga dan gelijk in de skibox boven op het dak liggen, zou ik zeggen.
    Ik moet wel nog eens ergens zien te regelen dat ik niet in zo’n afgrijselijk lelijke Amerikaanse kar wordt vervoerd als het zo ver is, dat staat me ook tegen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.