Case Modding
Case Modding

Case Modding

Langzaam begint het er uit te gaan, Case Modding. Het maken van een eigen ontwerp PC kast met inhoud uiteraard. De ene nog mooier en sneller dan de andere. In het begin tijdperk, zeg maar de “Doom” tijd van de PC vond je zo de mooiste en ook hele excentrieke ontwerpen. Tegenwoordig worden zelfs gaming PC’s compleet gekocht. Een mooi exemplaar huisvlijt wil ik nog met jullie delen, voordat niemand meer weet hoe het moet en we allemaal Lappies hebben.


Motorblokje…

16 Comments

  1. Prachtig exemplaar! Ik heb in de loop der jaren op internet heel wat fraaie exemplaren voorbij zien komen. Mij gaat het meer om de inhoud van de pc, zo lang hij goed zijn werk doet, mag het gewoon een rechthoekig kastje zijn.

  2. Een lappie zul je bij mij nooit aantreffen. Of het moet een lappie voor het bloeden zijn, of om mee te poetsen of zoiets anders.Zolang dat lappie maar geen geheugen heeft zal ik maar zeggen.

  3. Geinig model voor een autoliefhebber. Maar ik ben tegenwoordig ook aan de laptop. Zelf bouwen van een pc is er niet meer bij. Hoewel ik nooit case modding gedaan heb. Altijd zo simpel en goedkoop mogelijk. Tja, een zeeuw he? 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.