Zandbeige en Bourgondisch rood
Zandbeige en Bourgondisch rood

Zandbeige en Bourgondisch rood

Zand beige en Bourgondisch rood, dat worden de nieuwe kleuren van de kozijnen van ons huis. Langzaam zien we de huidige verf achteruit gaan en dof worden. Tijd voor een grote beurt dus. Gisteren waren we eerst bij Hornbach, maar zijn bij gebrek aan keuze naar de Praxis gegaan voor het uitzoeken van verf voor de kozijnen. Voor de zekerheid zal ik aan de achterkant beginnen, want ik weet niet in hoeverre mogelijke geluidswerende maatregelen aan de voorkant mijn schilderwerk beenvloeden. Dat worden diverse zondagen werken. Het voordeel daarvan is dat als je aan het werk bent geen andere dingen kunt doen om van je geld af te komen. En het werk valt eigenlijk wel mee. Het hout is nergens rot. Dus het is een kwestie van goed schuren ontvetten en dan weer schilderen. En dan moet het er weer jaren tegen kunnen. Een mens moet toch wat doen om bezig te blijven. En om de hele dag achter de PC te zitten ligt me ook niet.


Een likje verf…

11 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.