Geen gedonder
Geen gedonder

Geen gedonder

Dat het zou gaan regenen was bekend, maar dat daar een hoop gedonder mee kwam hadden ze niet verteld. Letterlijk en figuurlijk dan. Gisteren was een rustige dag in huize Me!. Behoudens de noodzakelijke boodschappen stonden de andere activiteiten op een laag pitje. Een beetje bijkomen van de warme en de voor ons hele korte nachten. Tegen de avond is de regenton weer helemaal vol geraakt. Ik had de Hortensia’s in de tuin al van verdroging moeten redden en de stortbuien gisteravond hebben alles weer even lekker nat gemaakt. Als ik hoor dat het op sommige plaatsen wel heel erg nat was, zijn we er hier nog goed langs gekomen.(click picture) Een van onze Hortensia’s

13 Comments

  1. Wat een plaatje! Het heeft hier een uur geregend, lekker malse bui. Het rommelde 3 keer in de verte en dat was het. Maar net voldoende om vandaag in de geweekte kleilaag van de voortuin te kunnen werken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.