Ongelukje…
Ongelukje…

Ongelukje…

Even een inkoppertje op de maandagochtend. Ik heb de foto gisteren gemaakt, en aan u de vraag om te beschrijven wat hier gebeurd is. En, eh, kijk niet teveel in die etalage…. De foto kan vergroot worden weergegeven. Hier was het afgelopen weekend heerlijk weer, en daar hebben we van genoten. De weersvoorspellingen klopten gelukkig helemaal niet. Het was gewoon heel mooi weer.


(click picture) a strange effect

17 Comments

  1. Iemand was zo gebiologeerd door die ingelijste fotografische werkjes in de etalage at z,n ogen niet meer deden wat ze normaliter zouden moeten doen wanneer men over straat loopt. Kijken. Het voorspelbare van zo,n situatie geschiedde, pats. Het voorhoofd tegen de toch wel enigsinds stevige lantaarnpaal.Vermoedelijk heeft dat in een flinke bult op z,n voorhoofd geleid en een flinke consumptie van paracetamol.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.