Parkstad, niet dus
Parkstad, niet dus

Parkstad, niet dus


(click picture) Virtueel Station Heerlen

Vorig jaar had ik al een mooie primeur. De borden welke de bouw van het station aan de woonboulevard aankondigden waren gewijzigd. Gisteren reed ik daar toevallig weer lang, en geloof me of niet, maar wat er op bovenstaand bord staat halen ze dus nooit. Ze zijn nog steeds niet begonnen.


Parkstad maakt het mogelijk stond ook op de vorige borden. De start stond eerst op 2007, daarna op 2008, maar er gebeurt nog steeds niets. Ondanks de positieve berichtgeving heb ik mijn twijfels. Ik zal hier openlijk over berichten als het station volgend jaar opengaat. Maar in al die jaren is er geen meter uitgevoerd.

11 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.