Ik vrees
Ik vrees

Ik vrees

De week loopt niet helemaal zoals gepland. Maandag had ik een WebEx meeting met een firma uit Amerika die wat software bij ons op de server wilde installeren. Voor mij maandag middag laat en voor hun maandagochtend vroeg. Ofwel, doe dit nooit op maandag. Een uurtje werk betekende in werkelijkheid een 13 urige werkdag. Met als eindresultaat dat het nog niet klaar was en we vanmiddag laat weer verder gaan. Nu hopelijk met het resultaat waar we naar op zoek zijn.e Het is in ieder geval een slecht begin van de week geweest.e En dat blijft je gewoon bij. Mijn zoon was uiteraard ook slachtoffer, ik ben de taxichauffeur thuis, dus dat was aanpassen. Gelukkig is het niet iedere week prijs. Ik hoop dat vandaag alles op een uurtje bekeken is, maar ik vrees ook dat het vandaag de dertiende is.


Ik vrees echter…

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.