Ik vrees

De week loopt niet helemaal zoals gepland. Maandag had ik een WebEx meeting met een firma uit Amerika die wat software bij ons op de server wilde installeren. Voor mij maandag middag laat en voor hun maandagochtend vroeg. Ofwel, doe dit nooit op maandag. Een uurtje werk betekende in werkelijkheid een 13 urige werkdag. Met als eindresultaat dat het nog niet klaar was en we vanmiddag laat weer verder gaan. Nu hopelijk met het resultaat waar we naar op zoek zijn.e Het is in ieder geval een slecht begin van de week geweest.e En dat blijft je gewoon bij. Mijn zoon was uiteraard ook slachtoffer, ik ben de taxichauffeur thuis, dus dat was aanpassen. Gelukkig is het niet iedere week prijs. Ik hoop dat vandaag alles op een uurtje bekeken is, maar ik vrees ook dat het vandaag de dertiende is.


Ik vrees echter…

19 Comments

 1. Aangezien je er nog niet bent… sterkte.

 2. tja dat is niet leuk,
  bij ons ging het vorig weekend ook mis, morgen avond weer een kans
  gelukkig is het bijna weekend
  😉

 3. nou ja de dertiende is toeval, maar wat een pech zeg! Zal ik me ook groen en geel ergeren. 🙁

 4. Als het eenmaal tegenzit….
  Tja, morgen weer een dag, nieuwe ronde, nieuwe kansen!

 5. oh ja de dertiende, wel donderdag:)

 6. Maar geen vrijdag, da,s dan weer mazzel.

 7. Idd een rare dag vandaag, maar ik geniet even van een paar uurtjes rust alleen, de eerste uur zit er al weer op 😉

 8. We zullen er maar het beste van hopen voor vandaag.

 9. Ach, kan vrijdag bijslapen op ’t bureau.

 10. Leve het tijdsverschil…

 11. Soms zit het mee en soms niet 😉 Wel vervelend voor je zoon.

 12. Ik heb een paar jaar geleden ook eens software op een Pc moeten zetten bij jullie. Dat ging toch redelijk goed gelukkig.

 13. Oef….dus dubbele ellende.
  gelukkig is het morgen vrijdag…!!

 14. Je maakt erg mooie foto’s, ik probeer het ook.
  Kijk eens zou ik zeggen.

 15. Windows? Nu nog maar wat schrijven want het bericht is anders te kort…

Geef een reactie